Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Hayvanlar Dünyası forumunda Köpek Alırken!! konu başlığının kısa özeti; http://www.avuntu.net/kopekk.jpgMerhaba Arkadaşlar biraz hayvan bilgime dayanarak köpek alırken nelere dikkat edilmesinden bahsedeceğim umarım işinize yara özellikle köpek alacakların dikkatine.. Ö...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
maXimuS
Fast Friend
Fast Friend

Tema: Parthenos (28771)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 20 Ağustos 2005, 10:42   Mesaj konusu: Köpek Alırken!!
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Merhaba Arkadaşlar biraz hayvan bilgime dayanarak köpek alırken nelere dikkat edilmesinden bahsedeceğim umarım işinize yara özellikle köpek alacakların dikkatine..

Öncelikle köpek almak zorunlu bir ihtiyaç değildir.Köpeğe para verip vermemeniz haricinde köpeğin sağlık ve yiyecek konusunda herkesin karşılayamacağı masrafları vardır.aşılar mamalar kullanmanız gereken vitaminler gibi.ayrıca hastalandıklarında yapacağınız masraflar.Köpeklerde insanlar gibi hastalanmakta ve insanlar gibi tedavi olmaktadırlar.
Köpek seçmeden önce istediğiniz ırkın evde beslenmeye uygun olup olmadığını araştırın.Av köpeği bekçi köpeği çoban köpeği gibi.
İri ırk köpekler(danua,saint bernard,mastif,kangal vs.) evde çok zor yaşarlar.Çok fazla alan kaplarlar,fazla mama yerler.evin içinde rahat hareket edemezler.O yüzden bahçesi olan evlerde beslenmeliler.Tabi bahçedede bağlı olarak bırakılmamalılar.Kendinizi bir kulübenin yanında bağlı bir şekilde 15 yıl geçirirken düşünün.
Orta ırk köpekler(rottwailer,golden,husky,doberman vs)evlerde ençok beslenen köpeklerdendir.daha az mama tüketirler.Daha az hareket ederler.Tabi yine bahçeleri olursa daha mükemmel olur.Onları her gün aşıları tamam ise gezdirmek gerekir.
Küçük ırk köpekler(terrier,beagle,pekingese)gibi köpekler ise ev içinde beslenmeye en müsait köpeklerdir.Ev ortamına en uygun hayvanlardır.

Oylanmadı maXimuS offlineKişisel Galeri - maXimuSKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYahoo MessengerMSN Messenger
vega
Fast Friend
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

tanzania.gif

Mesaj Tarih: 20 Ağustos 2005, 13:18   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

..Ve çok önemli bir ayrıntı:

Aldığınız köpek sizi benimser. Onun bir parçası olursunuz. "alalım bakalım, olmazsa sonra veririz" mantığıyla yaklaştığınız bir hayvana, daha büyük bir kötülük yapamazsınız. Sahibi tarafından terk edildiğini düşünen köpekler hayata küser, öldükleri bile olur. Sad
Onların tek istediği sizin yanınızda olmaktır. Hani derler ya "iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta..."
Hayvan beslemek gerçekten keyifli ama bir o kadar da ciddiye alınması gereken bi konudur. Ve sonuna kadar gidilip gidilemeyeceği çok iyi düşünülmelidir.

Düşünün olur mu?

Fast Friend
Fast Friend

Uyarılar : 1

blank.gif

Mesaj Tarih: 21 Ağustos 2005, 12:02   Mesaj konusu:

Bu güne kadar tanıdığım köperk türleri içide en akıllı olan ve en çok işe yarayanlar "sivas kangal" olarak isimlendirilen köpekler, iki ayrı komşumuzda iki tane vardı inanın arkadaşlar, evin küçük çocuklarını bile kolluyordu hayvanlar. Boşuna bu hayvanları çobanlar sürülerinin yanında taşımıyor olsa gerek değil mi, şayet köpek alsam sivas kangal alırım...

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 21 Ağustos 2005, 18:12   Mesaj konusu:

benim babam veteriner oldugu icin hayvanlarla iliskim uzun zamandan beri var. ama bana sorarsanız kopek bakmak sorumluluk ıster benım fikrimce her kucuk cocugun bi kopegi olmalı ve kopek bakımı sayesinde sorumluluk bilinci daha erken oturur size tavsiyem cocugunuz varsa bi hayvan alın ister kopek olsun ister kedi veya kus

Quick Friend
Quick Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 02 Ekim 2005, 19:49   Mesaj konusu:

benimde bi köpegim var cinsi Malteser adi ZUZU daha 5 aylik ve okadar $irin bi$eyki anlatamam. Ev de besliyorum ve evde ben nereye gidersem pe$imde gelir beni hic yalniz birakmaz. Bana $akasina evdekiler bagirirsa hemen havlar hep korur. Bakimi biraz zor evde sanki kücük yaramaz cocuk var gibi oyuncaklarini ben toplarim o bi dakika sonra dagitir evin her tarafina yada evde ne kadar terlik varsa oturma odasina getirir hep pe$inde olmak lazim ve oyun oynamayi cok seviyo pc basinda oturdugum zaman bana küsüyo onunla ilgilenmiyom diye. Yani köpekler bir cocuk gibidir capuk küserler ama biraz sevsen hemen bair$irlar. Aksam yattigim zaman onu sepetine yatiriyorum sabah bi kalkiyorum yanimda yorganin altina girmi$ uyuyo Very Happy bebek i$te bebek

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 1

turkey.gif

Mesaj Tarih: 02 Ekim 2005, 19:55   Mesaj konusu:

ben onu bunu bilmem ilk babanızdan izin alınacak Very Happy

nurullah86
New Friend
New Friend

blank.gif

Mesaj Tarih: 13 Ekim 2005, 14:55   Mesaj konusu:

teşekurler
 Oylanmadı nurullah86 offlineKişisel Galeri - nurullah86Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
kurtadam5353
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 21 Ekim 2005, 15:29   Mesaj konusu:

saol

New Friend
New Friend

Mesaj Tarih: 31 Ekim 2005, 21:23   Mesaj konusu:

Bana iki tane köpek lazım.Evin bahçesinde(1000 metrekare kadar) serbest olup bekçilik yapacaklar.Hangi köpek cinsi uygundur.
Yardımcı olabilecek var mı?Mazimus
 Oylanmadı mahbazun offlineKişisel Galeri - mahbazunKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
maXimuS
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 01 Kasım 2005, 05:55   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

bekçi istiyorsan alman kurdu yada çoban alcan Smile

Oylanmadı maXimuS offlineKişisel Galeri - maXimuSKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYahoo MessengerMSN Messenger
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: alacakların, alan, almak, alırken, alırken, araştırın, arkadaşlar,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Sabit: Köpek resimleri.. haYabuSa Hayvanlar Dünyası 32 15 Şubat 2007, 12:44 Son Mesajları Gör
GRaPHeR
Yeni mesaj yok Gelin Alırken... veronica Karikatürler 8 09 May 2006, 15:44 Son Mesajları Gör
Nefertiti
Yeni mesaj yok Güneş gözlüğü alırken... RSS-Haber CNN Türk Güncel Haberler 0 10 Haziran 2008, 10:00 Son Mesajları Gör
RSS-Haber
Yeni mesaj yok Dizel araç alırken dikkat!!! capan_aga Otomobil Dünyası 14 03 Ekim 2006, 16:04 Son Mesajları Gör
bmw3er
Yeni mesaj yok Güneş gözlüğü alırken bunlara dikkat edin! RSS-Haber CNN Türk Güncel Haberler 0 28 May 2008, 12:00 Son Mesajları Gör
RSS-Haber

Google

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 1.14665 saniye, sql sorguları = 47
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23187 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127