|
|
|
Komikler forumunda Komplo Teorisi konu başlığının kısa özeti; İnekler çayıra yayılıp otlandıktan sonra uzanıp geviş getirirken sohbete dalarlar:
- Kardeşler, bu insanoğlunun bize yaptığı iyiliklerin hakkını nasıl öderiz? Bizi yediriyor, içiriyorlar...
- Eee,...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (30218)

|
İnekler çayıra yayılıp otlandıktan sonra uzanıp geviş getirirken sohbete dalarlar:
- Kardeşler, bu insanoğlunun bize yaptığı iyiliklerin hakkını nasıl öderiz? Bizi yediriyor, içiriyorlar...
- Eee, biz de süt verip ödeşiyoruz ya...
Bir başkası atılır:
- Öyle diyorsun ama geçen bir arkadaştan duydum, bazı insanlar arkadaşlarımızı kurban ediyor, derilerini yüzüp giyecek yapıyor, etimizi ızgaralarda kızartıyor, kıyma yapıp bağırsaklarımıza dolduruyor ve yiyorlarmış. Sucuk muymuş, kokoreç miymiş, neymiş, yapmadıkları yokmuş.
İneklerden biri isyan eder:
-Bırak kardeşim ya, bırak bu komplo teorilerini! |
|
_________________ Sensiz kalacak bu şehir...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
çok güzelmiş ya eheh diğeri gerçeği duymak istemeyen inekmiş  |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
fanta
Best of TurkiyeForum

|
heh gerçekten güzel ya işey sormak istiyorum ben hep yollarda inek heykelleri görüyorum onlar nedir |
|
|
_________________ Bütün renkler aynı hızda kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
korayser
Fast Friend

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
radter
Quick Friend

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|