|
Aşk/Sevgi » Seviyorum forumunda KoMiK'i seviyorum o benim kardeşimmmm konu başlığının kısa özeti; KoMiK'i seviyorum o benim kardeşim öz kardeşimm..Onun için herşeyi yaparım..Herşeyden çok seviyorum onu..
HERŞEY SENİN İÇİN !!!!!!!!!!!
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
SaVioR
Fast Friend

Tema: Parthenos (32174)

|
KoMiK'i seviyorum o benim kardeşim öz kardeşimm..Onun için herşeyi yaparım..Herşeyden çok seviyorum onu..
HERŞEY SENİN İÇİN !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Hadi gene iyisin KoMiK. Bizi seven abimiz olmadı  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
eha benim abimde yok abLamda.. ama bu forum sayesinde bir sürüü abLaaaaaaaaaa edindim  |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
SaVioR
Fast Friend

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Jedi
Best of TurkiyeForum

|
Tek olmak iyidir.Birini sevmek için kanbağı olmasına gerek yok.Hem bide evlenirken siz kardeşsiniz diyen bünyeler var kötü tabi bunlar (: |
|
|
_________________ I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|