|
PC Yardım » Windows İşletim Sistemleri forumunda Klavyenin fare olarak kullanılması [Windows98, Me, 2000, XP] konu başlığının kısa özeti; Kablosuz farenizin pilleri tükendi ve yanınızda hiç yedek pil bulunmuyor. Elbette Windows'u klavye kısayollarıyla da yönetebilirsiniz, ancak her durum için doğru tuş birleşimini anımsamak son derece z...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
GRaPHeR
Lover of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32174)

|
Kablosuz farenizin pilleri tükendi ve yanınızda hiç yedek pil bulunmuyor. Elbette Windows'u klavye kısayollarıyla da yönetebilirsiniz, ancak her durum için doğru tuş birleşimini anımsamak son derece zor. Bu noktada Windows'un sunduğu bir araç en ince fare hareketlerini bile klavye üzerinden yapmanızı sağlayabilir.
İpucu: Benzer bir durumda Windows'un entegre fare tuşlarından yararlanabilirsiniz. Aracı başlatmak için [Alt] + [Shift] + [Num] tuş birleşimini kullanın ve açılan pencereden Tamatna tıklayın. Aynı tuşlar aracı devre dışı bırakmanızı da sağlıyor. Fare tuşları et-kinleştirildiğinde bildirim alanında fare simgesi belirecektir. Bu simge, Windows'un klavyenin sağındaki sayı bloğu üzerinden yönetilebileceğine işaret ediyor. [5] sol fare tuşunun [+] ise çift tıklamanın yerini alıyor. Sağ tıklama için önce [-]'ye> daha sonra [5] ya da [+]ya tıklamalısınız. [*] ile orta tuşu etkinleştirebilirsiniz. [/] ise ilk duruma geri dönmenizi sağlar. |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
| Bu Başlık İçin Teşekkür Eden Kullanıcılar: |
| 2 Kullanıcı bu başlık için teşekkür etti: dJ4 (03-02, 3:12), ComiC (03-02, 3:13), Teşekkürler GRaPHeR başlık için |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Bunu bilmiyordum ilginçmiş. Sağol GRaPHeR |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
GRaPHeR
Lover of TurkiyeForum

|
rica ederim |
|
|
_________________ Seni sevmeyi ağır ödüyorum...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
barbar
Best of TurkiyeForum

|
bende bilmiyordum iyi oldu sağol |
|
|
_________________ Keşke hiç büyümeseydikte,dizlerimiz kanasaydı kalbimiz yerine..
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
dJ4
Co-Admin

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
mojjo
Quick Friend

Uzaklaştırıldı

|
çok sağol ben biliyodum .. ama çok ilgiç bişi. |
|
|
_________________ küçük piyon herşeyini feda edebilir ama büyüyüğünü feda edemez
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|