Müzik forumunda Klasik Müzik ve özellikle jazz müzik severler aranıyor!!! konu başlığının kısa özeti; Arkadaslar bir web sitesi açacağım Klasik Müzik özellikle jazz üzerine. ama açmadan önce yönetim ekibini oluşturmak istedim ve bunun en iyi yolu türkiyenin en büyük forumlarında arama yapmak.... simdi...
Tema: Parthenos (32174)
Arkadaslar bir web sitesi açacağım Klasik Müzik özellikle jazz üzerine. ama açmadan önce yönetim ekibini oluşturmak istedim ve bunun en iyi yolu türkiyenin en büyük forumlarında arama yapmak.... simdi eger yönetim birsey demez ise Klasik Müzik ve özellikle jazz müzik seven ve açacağım site'de aktif rol oynayabilecek arkadaslar arıyorum...
şimdilik benle beraber 3 kişiyiz diğer 2 kisiyide internet üzerinden buldun düşünen arkadaslar lütfen bu mesaj altından yada özel mesaj yoluyla bana ulaşırsa sevinirim
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz