|
Aşk/Sevgi forumunda Kız Arkadaşıma Ne Hediye Alsam?? konu başlığının kısa özeti; kız arkadaşım şehir dışında okuyor.. bu yüzden çok nadir görüşebiliyoruz. yaz tatilini beraber geçircez fakat ne hediye alsam bir türlü bulamadım.. şöyle güzel şekilli bişe ne alabilirim acaba?? parfü...
|
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
CanPolat
Slow Friend

Tema: Parthenos (32173)

|
kız arkadaşım şehir dışında okuyor.. bu yüzden çok nadir görüşebiliyoruz. yaz tatilini beraber geçircez fakat ne hediye alsam bir türlü bulamadım.. şöyle güzel şekilli bişe ne alabilirim acaba?? parfüm hariç onu sevgililer gününde almıştım |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sarı gelin
Angel

|
böyle birşeye fikir verebilmek için ,kız arkadaşının nelerden hoşlanıp hoşlanmadığı,yada kişiliği hakkında biraz ip ucu lazım değilmi sence? |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
Peluş oyuncak güzel bir seçim olabilir. Kullanışlı olsun istiyorsan terlik derim
Hem çok sade hem de sevimli hediyeler bence. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
sarı gelin
Angel

|
ya çok alışılaış artık o,bence kendi birşey yapsın,kendi elleriyle,en güzeli bu.. |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
Evet kendi emeğiyle bir şeyler yapması daha mantıklı ama bunlar da alışılmış olmasına rağmen sevgiliden alınan her hediye sıra dışıdır bana göre
Belki benim yaptığım gibi bir fotoğraf albümü yapabilir arkadaş, photoshop kullanmasını biliyorsa tabi  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
İnternette bir site açabilirsin. İlginç dimi. Ben bir sevgili bulsam kesin yaparım ama yok işte  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
CanPolat
Slow Friend

|
aslında şahlanmış bi at biblosu almak istiyordum ben ama yinede tam olarak netleştiremedim kafamda.. önceden ata biniyordu..seviyor atları.. aslında parfüm en kolayıydı ama o hakkımıda kullandım.. elbise veya ayakkabı alayım diyorum bu seferde uymaz falan.. bitürlü işin içinden çıkamadım  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Ona bir satranç takımı al bence.... |
|
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
sarı gelin
Angel

|
senin ve onun adının baş harflerinin beraber işlendiği bir takı al,bir kadının çok hoşuna gider bu.hatta sadece senin an bile olabilir,benim çok hoşuma giderdi bu,içine adını yazdırdığın bir yüzükten daha anlamlı ne olaki?? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Clost Foto Albümü demissin Photoshop da; bilgini almak istiyorum. Güzel bir fikir, ben de böyle birseyi ariyordum. Yani nasil yapilir, edilir diye. Cünkü büyük bir kismi ok. kullanabiliyorum ama programin, kalani icin sözüm yok, senden yardim rica ediyorum. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|