Ana Sayfa
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Aşk/Sevgi forumunda KeŞke........ konu başlığının kısa özeti; 9. sinif Ingilizce dersinde yanimda bir kiz oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadasim' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarina bakip onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona ...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
tasmanyaaa
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (27533)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 06 Haziran 2005, 13:46   Mesaj konusu: KeŞke........
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

9. sinif

Ingilizce dersinde yanimda bir kiz oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadasim' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarina bakip onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalkti ve geçen gün sinifta olmadigi için o günün notlarini istedi ona notlari verirken bana tesekkür etti ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum...

10. sinif

Telefonum çaldi, arayan oydu ve agliyordu bana askin nasil kalbini kirdigini anlatti, beni evine çagirdi, yalniz kalmak istemedigini söyledi, bende tabiki gittim, koltuga, onun yanina oturdum, güzel gözlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi basladi ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her sey için tesekkür etti ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum...

Son sinif

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanima geldi ve "çiktigim çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çiktigim biri yoktu ve 7. sinifta birbirimize söz vermistik eger çiktigimiz biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadas" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o aksam çok güzeldi, her sey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapisinin önüne kadar biraktim, kapinin önünde ona baktim o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek bakti. Onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum, bana "hayatimin en güzel zamanini geçirdigini" söyledi ve yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum...

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çatti...Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çikarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanima geldi ve aglayarak bana sarildi sonra basini omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadasimsin, tesekkürler" deyip yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum...

Aradan yillar geçti...

Bir kilisedeyim ve o kizin nikahini izliyorum... evet artik evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatina girmesini izledim, baska bir adamla evli olarak. Onun benim olmasini istiyordum... Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Yeni hayatina girmeden önce yanima geldi ve "nikahima geldin tesekkürler" deyip yanagimdan öptü. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum...

Yillar çok çabuk geçti...

Su an benim bir zamanlar en iyi arkadasim olan kizin tabutuna bakiyorum, esyalari toplanirken lise yillarinda yazdigi günlügü ortaya çikti... Hemen günlügünü aldim ve günlükte okudugum satirlar söyleydi...

"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasini diledim... Ama o bana benim ona baktigim gözle bakmiyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum... Keske bana beni bir kez sevdigini söyleseydi..."

Oylanmadı tasmanyaaa offlineKişisel Galeri - tasmanyaaaKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
commando
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu

turkey.gif

Mesaj Tarih: 06 Haziran 2005, 15:22   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

bekle belki ahirette söyler...deli mi ne?

Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy
 Oylanmadı commando offlineKişisel Galeri - commandoKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
GeRMoND
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 09 Haziran 2005, 02:11   Mesaj konusu:

helal olsun tasmanya nerden buldun bilmiorm ama süper bi hikaye
zate hepimizin lise yıllarında bööle bi olay gelmiştir başına
KARDEŞİM dersin EN YAKIN ARKADAŞIM dersin ama içinden onun seninle beraber olmasını istersin
bu konu medeni cesarete ve birasda ilgi göstermeye dayanıyo
ben den liselilere bi tavsiye
eğer dışardan bööle gözüküpte içerden aşık olan varsa geyik muhabbetiyle takılın
pek sağlıklı olma ihtimali yoq ama karşı cinsi ii tanıosanız çok rahat bi şekilde anlayabilirsiniz
araya girip sihiri bozan arkadaşa gelince
insanlar istediklerini sölemkte özgürdür ama karşısındakilerin emeklerine ve düşüncelerine önem vermelidir
unutma dünya senin etrafında dönmüyo
...

ve tasmanya
eğer ki bööle güsel şeyler elinde varsa ara ara yaınlarsan sewinirim
ve emin ol benim bulduğum hikayeleri ben deburaya eklicem Wink
 Oylanmadı GeRMoND offlineKişisel Galeri - GeRMoNDKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderYahoo MessengerMSN Messenger
PétéK
Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 14 Haziran 2005, 14:46   Mesaj konusu:

Keşke konussaydı..
 Oylanmadı PétéK offlineKişisel Galeri - PétéKKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Enchanting
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 14 Haziran 2005, 18:02   Mesaj konusu:

tasmanyaaa, cok güzel bir paylaşım..

Gercekten harika bir hikaye ama hayatta 'keşke' ler çok.

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 15 Haziran 2005, 17:32   Mesaj konusu:

zaten hayatta keşkeler olmasa bi anlamı olmazdı...

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 15 Haziran 2005, 19:09   Mesaj konusu:

Haklısın.Hayat keşkelere rağmen devam ediyor.

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 15 Haziran 2005, 20:48   Mesaj konusu:

hayatarenk katan keşkeler bnce

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

blank.gif

Mesaj Tarih: 15 Haziran 2005, 21:58   Mesaj konusu:

Sadece keşkeler değil ama,

hayata renk veren daha birçok $ey var.

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 16 Haziran 2005, 13:10   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

Daha henüz 18 yaşındaydı,ama hayatının sonundaydı.Tedavisi mümkün
olmayan ölümcül bir kansere yakalanmıştı .Kahır içerisinde eve kapatmıştı
kendisini.Sokağa çıkmıyordu .Annesi bir de kendisi o kadardı bütün hayatı..Bir gün fena halde sıkıldı,dayanamadı,attı kendini sokağa.Bir
yığı vitrinin önünden geçti.Tam bir CD satan dükkanı geride bırakmıştı ki
bir an durdu .Geri döndü, kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı tezgahtar.
Hani ilk bakışta aşk derler ya işte öyle takılıp kalmıştı . İçeri girdi. Kız
gülümseyerek yanına geldi.." Nasıl yardımcı olabilirim size" dedi genç
delikanlıya .Nasıl bir gülümsemeydi o. Hemen oracıkta sarılıp öpmek
istedi kızı.. Kekeledi geveledi ,sonra "Evet " diyebildi.Rasgele bir CD'yi
işaret ederek. "Evet ..Şu CD'yi bana sarar mısınız?" Kız CD'yi aldı içeri
gitti.Az sonra paketlediği CD ile geri döndü.Aldı paketi çıktı dükkandan, evine döndü, açmadan dolabına attı.
Ertesi sabah gene gitti aynı dükkana.Gene bir CD gösterdi kıza sardırdı, aldı eve getirdi, attı paketi dolabına yine açmadan.Günler hep alınıp sarılan CD'lerle geçti .Kıza açılmaya bir türlü cesaret edemiyordu. Annesine açıldı sonunda.
Annesi "git konuş oğlum ne var bunda" dedi.Ertesi sabah bütün cesaretini
topladı.Erkenden dükkana gitti. Bir CD seçti. Kız gülerek aldı CD'yi
arkaya gitti, paketlemeye.Kız içerdeyken bir kağıdın üzerine "sizinle bir gece çıkabilir miyiz?" diye yazdı. Altına telefon numarasını ekledi, notu
kasanın yanına koydu gizlice.Sonra paketini alıp çıktı gene dükkandan.İki gün sonra evin telefonu çaldı. Anne açtı telefonu.CD dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan..Delikanlıyı istedi..notunu yeni bulmuştu da..
Anne ağlıyordu."Duymadınız mı " dedi."Dün kaybettik oğlumu".
Cenazeden birkaç gün sonra, anne odasına girebildi sonunda oğlunun. Ortalığa çeki düzen vermeliydi. Dolabı açtı. Oraya atılmış bir yığın açılmamış paket gördü. Paketleri aldı, oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı. İçinde bir CD vardı, bir de minik not.
"Merhaba.Sizi öyle tatlı buldum ki.Daha yakından tanımak istiyorum.
Bir akşam birlikte çıkalım mı* Sevgiler Jacelyn!." Anne bir paketi daha
açtı. Onda da bir CD ve bir not vardı. Siz gerçekten çok tatlıbirisiniz, hadi beni bu gece davet edin ,artık.Sevgiler.. Jacelyn!.
Yani ;her şey bir anda yarım kalmıştı..

Unutmayın. Düşündüğünüz şeyi mutlaka söyleyin.Birini seviyorsanız
mutlaka söyleyin ona İçinizdekini söylemekten korkmayın.. Ve hemen
söyleyin hemen. Çünkü; doğru zamanı bekler ve " işte tam sırası" dediğinizde bir de bakarsınız geç ve yarım kalmışsınız..

Dostlarınıza ,sevdiklerinize ,ailenize ve sevdiğinizi söyleyemediğiniz
herkese bugün den sonra söylemeye başlamalısınız onları sevdiğinizi ve
önemsediğinizi. . Bir gün sonrasını garantileyemediğimiz bu yaşamda en
güzel şey olan sevgi sözcüklerini sevdiklerimizden esirgememeliyiz.. Sad
 Oylanmadı tasmanyaaa offlineKişisel Galeri - tasmanyaaaKullanıcı profilini görÖzel mesaj gönderE-mail'i gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: adamla, aglayarak, agliyordu, aksam, aldim, almak, ama,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Keşke... MySTeRy Aşk/Sevgi 5 31 Ekim 2005, 16:27 Son Mesajları Gör
Painkiller
Yeni mesaj yok Ahh Keşke !.. haYabuSa Oyunlar/Yarışmalar 15 01 May 2008, 12:41 Son Mesajları Gör
dewil_lions
Yeni mesaj yok Keşke keops Paylaşmak İstiyorum 3 25 Kasım 2005, 14:37 Son Mesajları Gör
kokomela
Yeni mesaj yok Keşke... Enchanting Oyunlar/Yarışmalar 70 17 Temmuz 2008, 20:43 Son Mesajları Gör
cRyStaLL
Yeni mesaj yok keŞke.. ProbLemGirL Aşk/Sevgi 7 14 Şubat 2006, 00:28 Son Mesajları Gör
selims

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.68888 saniye, sql sorguları = 47
Türkiye Forum başlık özet akışları

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
22214 Girişim engellendi.

AdslDigiturk
eXTReMe Tracker
Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127