Reklam alanı
Sistem saati: 30 Temmuz 2010, 05:04

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Google

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: kazaa ya bağlanamıyorum
MesajGönderilme zamanı: 03 Kasım 2003, 01:02 
New Friend
New Friend
Kullanıcı avatarı

merhaba internete bağlanan ben kazaa'ya ve media player'in ortam kılavuzuna bağlanamıyorum,bunun nedeni ne olabilir.birde bilgisarayımı bundan kazaa ve m.player'in çalıştığı zamana geri yükleyemiyorum neden?saygılarımla.

Başa Dön
 Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Kasım 2003, 02:12 
WebMaster
WebMaster
Kullanıcı avatarı

Bunun nedeni firewall programınızdan kaynaklanıyor olabilir.Firewall programınız varsa ayarlarını kontrol edin.Kazaa ve media playerın internete giriş izni verin.

Başa Dön
 Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 03 Kasım 2003, 03:01 
Co-Admin
Co-Admin
Kullanıcı avatarı

Geri yükleme olayı şöyle çalışıyo genelde sistem oto olarak geri yükleme noktaları oluşturuyo fakat bu geri yükleme noktalarının çalışmamasının birkaç nedeni olabilir bunlardan biri sistemin geri yüklenerek eski haline getirilemeyecek kadar zarar görmüş olması; ben eğer son kurduğunuz yada kaldırdığınız programı hatırlıyorsanız bu programı kurmanızı/kaldırmanızı öneririm :arrow:

Başa Dön
 Profil E-posta  

Mesaj Başlığı:
MesajGönderilme zamanı: 26 Nisan 2004, 09:51 
Quick Friend
Quick Friend
Kullanıcı avatarı

Konum: Trippin' into a world that never seems too far away.
Kazaanın ek yazılım ( Tool ) section daki Avi Prewiev player ınmı yoksa Media Player ın mı Ortam destek sitesine balanamıorsun ..

Avi medie Prw ise :

Kazaalite bi hack üretimi oldugunda içindeki herşeyi illegal di ve yapımcılar bir süre sonra kanunlarla yüzleşince bütün yayın hakları engellendi ordaki player ın sitedine girip herhangi bir deste k alamaman normal dir ..

Medi player sa :

Geri yükleme yi sık sık kullanıyorsan Hdd den 2 Partition ( Parça ) olamlı Ör C: - D: ... Download yaptıgın bütün dosyaları idirme birimini D: ye geçirmelisin ve manual olarak sistemini bir kereliğine geri yükleme aşamasına getirmelisin C: üzerinde geri yüklenecek bütün sistemi seçmen şart Downloads vb dosyalar D: üzerinde olmalı ... Bu dediklerimi yapınca saglık lı bir sistem geri yükleme noktası oluştururssun sorun oldugunda da manual geri alırsın ...

Başa Dön
 Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Benzer başlıklar
 Başlıklar   Yazar   Cevaplar   Görüntüleme   Son mesaj 
Yeni mesaj yok Fire fox ta radyo sitelerine bağlanamıyorum.....Yardım

arananadam

4

2951

23 Şubat 2006, 23:00

arananadam Son mesajı görüntüle

Yeni mesaj yok Kazaa ve BearShare

Affedilmeyen

5

2869

27 Mart 2006, 23:53

sametgenc Son mesajı görüntüle

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  

© 2003, 2010 Türkiye Forum | Geçerli XHTML | CSS | Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Türkçe çeviri: phpBB Türkiye
phpBB SEO

Sitemize kayıt olan kullanıcılar forumlarımıza mesaj/başlık/konu/içerik gönderme veya yazma yetkisine sahip olurlar.Bu nedenle tüm bu kayıtlı kullanıcılar sitemiz üzerine ya da forumlarımıza direkt olarak (önceden onaysız) mesaj gönderebilmektedirler. turkiyeforum.com yöneticileri ve yardımcıları bu kullanıcılar tarafından yayınlanabilecek her türlü uygunsuz, etik kurallara aykırı, site kurallarımıza aykırı, telif haklarının ihlalini içeren, yasa dışı v.b. içerikleri/mesajları/ögeleri tespit eder etmez derhal ilgili konuyu/mesajı/başlığı/yazıyı site üzerinden sileceklerdir/yayından kaldıracaklardır ve gerekirse kullanıcının IP adresini tespit edip ilgili kullanıcıyı siteden uzaklaştıracaklardır. Yine de her türlü duruma karşı tarafımızdan tespit edilemeyen, gözümüzden kaçan, takip edilemeyen bu tarz ilgili kurallara ya da yasalara aykırı unsurlar bulursanız İletişim formunu ya da admin @ turkiyeforum.com e-posta adresini kullanarak bize bildirebilirsiniz.