|
Aşk/Sevgi forumunda Karlı bir gece vakti bir dostu uyandırmak??? konu başlığının kısa özeti; :?: Böyle kaç tane dostunuz var? Ya da var mı???
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Alamut
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (28775)

|
Böyle kaç tane dostunuz var? Ya da var mı??? |
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
Sayısını sayabilecek kadar var Daha fazla olmasını ne beklerim nede isterim ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
1-2 yada hiç yok  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
var sayabilecek kadar |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
sarı gelin
Angel

|
bende çok var..hatta bu konuda basamaklandırma gibi bir lüxüm bile olabilir.ben dostlarımı kötü gülerde de gördüm,iyi günlerimde de..her biri diğerinden daha vefakar daha iyi yürekli dostlarım var.ama unutulmamaki bu karşılıklıdır..normal arkadaş dediklerim bile beni gördüklerinde gözlerinde sevgi dolu ışıltılarla,bana sıcacık sarılırlar.işte benim en büyük servetim..... |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Dostarımla ciddi ciddi övünürüm. Her konuda sonuna kadar yanımda olacak dostlarımın sayısı normalin üzerine sanırım. Can dostlarım kısaca. Çoğu gazeteci. İyi günlerimde ayda yılda bir görüştüğüm dostlarım, zor zamanlarımda karınca yuvasına döndürürler etrafımı. Daha ne isterim ki dünyadan. İyi ki varlar.... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
sarı gelin
Angel

|
var olan ve gerçek olanlar sağolsun..iyiki varlar ve umarım hep olurlar... |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Ne yazarsa yazsın ben biliyorum onu ve yetiyor... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
sarı gelin
Angel

|
ya beni ağlattınız siz manyakmısınız yaa....ne güzel böyle sevilmek,vede güvenilmek... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
sarı gelin
Angel

|
ben melek olalı çok oldu,ama şeytanlarda hala azalma yok ...ama ben birer birer hakkından gelicem şeytanların. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|