Sağlık forumunda kanser için dayanışma konu başlığının kısa özeti; Annemi kanserden kaybettim.Ne yazık ki bu hastalık birçok insanın yaşamını etkiliyor . Yaşadıklarımı ve tecrübelerimi aktarmak için bir site hazırladım. Hasta ve yakınları duygularını ,yaşadıklarını b...
Tema: Parthenos (28408)
Annemi kanserden kaybettim.Ne yazık ki bu hastalık birçok insanın yaşamını etkiliyor . Yaşadıklarımı ve tecrübelerimi aktarmak için bir site hazırladım. Hasta ve yakınları duygularını ,yaşadıklarını buraya yazsın bir paylaşım ortamı yaratalım istedim. Saygılar www.selvinazgirgin.com
benimde dedem öldü kanserden çok kötü bir hastalık ve çoğu hastanelerde kurtarıcı yöntemler uygulanmıyor hastanelere bildiğim kadarıyla yeterince bütçe bırakılmıyor
_________________ ALLAHIM KENDİM İÇİN BİRŞEY İSTİYORSAM NAMERDİM SADECE ANNEME GÜZEL BİR GELİN NASİP ET............ AMİNNNN
karadeniz'li pek çok insan gibi bende pek çok tanıdığımı ve dedemi kanserden kaybettim. ama kanser erken müdahale ile kurtulabileceğimiz bir hastalık. amcam yakın çevremde buna örnek teşkil ediyor
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz