|
Gizli Gerçekler forumunda Kalbi olanlar ve Hamile kadınlar izlemesin :d konu başlığının kısa özeti; Resim illegal yollardan imleçler çıkarmaktadır 1 dkk süreyle inceleyin ve resim açıldıktan sonra hiçbirşeye dokunmada dikkatli bir sekilde gözlemleyin ve olanları görün : )))
http://www.hisset....
|
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
TheTurK
Quick Friend

Tema: Parthenos (30268)
Nerden: Trippin' into a world that never seems too far away.

|
Resim illegal yollardan imleçler çıkarmaktadır 1 dkk süreyle inceleyin ve resim açıldıktan sonra hiçbirşeye dokunmada dikkatli bir sekilde gözlemleyin ve olanları görün : )))
1 bardak su ?  |
|
_________________ Your blood is mine ...
|
|
| Oylanmadı
|
          |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Harbiden iyiymiş haa.... Bir an içim ürperdi...
Hatta hala geçince ürperiyorum.... Çok kötü  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
sTePHaN_pAtRicK
Misafir

|
ferrari gibi geçiyo, cik olmamis ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Güzel yapmışlar ama dimii. Hala bakınca ürperiyorum...  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Yani gördüm ve Allahhh dedim..
Ya yapmayin arkadaslar yani yapmayin.. Kalbime indi; iki bardak su verseniz de ayilmam; kolonyaaa  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Bende boşluğa geldim zaten ilk baktığımda kesin bişey çıkcak diye bekliyordum zaman geçti yok ortada bişey. Yaklaşmış acaba dekorda filan mı birşey var diye beklerken cööö yaptı ben hemen tuvalete altımı değiştirmeye tabii  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Heahea:) Sorry... Ama koptum, hala kendime gelemedim.. Ya daha dün gece kabusla yatagimdan kalktim.. Kobralar mobralar; hem de sanki yasarcasina görmüstüm.. Öyle bir kabustu.. Allahtan normalde rüya sürecimi hatirlamayan biriyim. Simdi bir de bu cikti.. Bilmiyorum artik; yalnizlikta ne kadar uyku tutar..
Ilahi Comic; bi hayli gec görmüssün ama:) |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Hayır şimdi değil. Daha buraya koyduklarında görmüştümde nasıl olduğumu anlatıyorum. Sen gene iyi cobra mobra canlı şeyler görüyorsun kabusunda.
Ben genelde ruhlar, hayaletler, takırtılar hep böyle benim kabuslar.. Bazen diyorum bir tane ruha rastlasam şöyle bir iki laf konuşsak diye ama nerde (tövbe tövbe)  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Basina gelcek bi daha tövbe et istersen...
Hay Allahim..
Baktim da tarihe hakkatten bir iki ay evvelininmis, ama ilk defa gördüm, görmez olaydim.. Iflahim kesildi..
Ya ama Comic'cigim, ben rüya hic görmem yani o süreci hatirlamam, gece nasidi biliyor musun? Yilanin o böö tenini hissederek ve kulagima, ardindan da yorganin altina girdigini gördüm.Gece gibi siyahti ve ve türünü biliyordum. Kobra. Yataktan sicradim o korkuyla. Aha da simdi bu:) |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
alaybozan
Best of TurkiyeForum

|
.......yusuf yusuf....... |
|
|
_________________ ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|