|
PC Yardım forumunda Java ve XP servis pack2 Hakkında konu başlığının kısa özeti; Ofisimde iki adet pc var, bunlar ağ bağlantılı ve internet erişimine adsl olarak bağlantım var.
1- Windows update servis pack2 yi sadece bir adet pc ye yükleyebildim. Diğer pc ye yükleyemiyorum.
...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ufucek
New Friend

Tema: Parthenos (32244)

|
Ofisimde iki adet pc var, bunlar ağ bağlantılı ve internet erişimine adsl olarak bağlantım var.
1- Windows update servis pack2 yi sadece bir adet pc ye yükleyebildim. Diğer pc ye yükleyemiyorum.
2- Bir pc'de javalar çalışmıyor (örneğin superonline okey sayfası,- chat yapılamıyor) not: java sun yükledim başka javalarda yükledim fakat olmuyor........
Bana bu konularda yardım edebilecek kişiler var mı?
immmmmdaaaaatttttttttttttttt [/scroll] |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
http://www.emekli.gov.tr/msjavx86.exe
Buradan java sanal makinasını yükle bakalım yine aynı sorun olacak mı? Yine sorun çıkartırsa başka birşeyler düşüncez.. |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Antikky
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
SP2 kurduğun sistemdemi java programları çalışmıyor yoksa kurmadığındamı SP2 kuramadığın bilgisayarda ne gibi bir hata veriyor bilgi verirsen yardımcı olabilirim |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|