|
Haberler forumunda İsveç'te, Türk ketçabından penis çıktı konu başlığının kısa özeti; http://www.ekolay.net/haber/images/ketcap1525_ic.jpgTürk firması Affam Gıda'nın, İsveçli tanınmış gıda kuruluşu Axfood için ürettiği Godegarden markalı ketçabın içinden 'penis' çıktı.
İsveç’i...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (32244)

|
Türk firması Affam Gıda'nın, İsveçli tanınmış gıda kuruluşu Axfood için ürettiği Godegarden markalı ketçabın içinden 'penis' çıktı.
İsveç’in Bollnas ve Soderhamn şehirleri arasındaki Rensjo kasabasında yaşayan Victoria Ed isimli bir kadın, bakkaldan satın aldığı ketçabın içinden insan penisi çıkınca polise başvurdu.
Ailesiyle birlikte ketçabı, yemeğe döküp bir miktar yedikten sonra olayın farkına vardıklarını belirten Victoria Ed, ‘Şişeyi açıp patates püresinin üzerine dökmeye başladık. Bir süre sonra şişenin ağzından önce deri parçası gözüktü arkasından penisin tamamı çıktı. Penisi görünce kustuk ve ben de hemen polise başvurdum’ dedi.
Ailenin halen yaşadıkları olayın şokundan kurtulamadığı belirtilirken, penisin, ölen birinin vücudundan mı kesildiği ya da bir ameliyattan sonra mı alınıp şişeye konulduğu bilinmiyor. Türkiye’de imal edilen ketçabı pazarlayan Axfood adlı firma yetkilileri olaydan büyük üzüntü duyduklarını, hemen Affam Gıda yeklileriyle irtibata geçerek açıklama isteneceğini söylediler.
Bir daha yemeyecekler
Firmanın ketçaplarının toplatıldığını belirten yetkililer, olayın Türk firması tarafından da araştırıldığını söylediler. Polis 5 cm uzunluğundaki penisin incelenmek üzere laboratuvara gönderildiğini bildirdi. Ketçabı satın alan Victoria Ed’in 34 yaşındaki eşi Stefan Ed ve 12 yaşındaki kızı Madelene, bir daha ketçap yememe kararı aldıklarını söylediler.
Dolumda giremez
Türkye'nin önde gelen ketçap üreticileri, dolum esnasında ketçap şişesinin içine penis büyüklüğünde bir yabancı cismin girmesinin teknik açıdan mümkün olmadığını belirtiyorlar.
Kaynak: e-kolay |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
haticeozmen
Super Friend

|
ıııııııyyyyyyyy çok iğrenç bişe yaaaa.insan dikkat etmez mi ya. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
vişne
Super Friend

|
İnanmıyorum, inanmak istemiyorum !!! Yok yok! Komplodur bu komplo  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
ohaaa ya |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Benim de tek aklima gelen, bunun komplo oldugu; kesin baska sey degildir!
Inanilir birsey degil yani!
Iyi ki ketcap tüketen biri degilim, midem altüst oldu ya. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Eternity
Site Admin

|
Ben ketçapı severim, az evvel yine yedim. Ne olmuş canım çıktıysa Altı üstü 20 cm'lik bir şişeye başka ne sokacaklardı yani  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
MARTI
Best of TurkiyeForum

|
Hocam bu görüsleriniz hususunda bir yorumda bulunamiyacagim
Ne diyebilirim ki, afiyet $eker olsun  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
aaa bi yaşıma daha girdim bunları da mı görcektik  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
öööögk iğrençç yemem ben bir daha ketcap .. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Nefret
Best of TurkiyeForum

Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım

|
o ailenin ruh hali ne durumdadır allah bilir. |
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|