|
Eğitim/Öğretim forumunda Bilgisayarlı Eğitime Destek Kampanyası konu başlığının kısa özeti; merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz gibi bilgisayarlı eğitim konusu bir süredir gündemde. ve bu sürece katkıda bulunmak istiyorsanız (ki istiyorsunuzdur) yapmanız gereken tek şey; aşağıdaki linke tıklay...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Eternity
Site Admin

Tema: Parthenos (27533)

|
merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz gibi bilgisayarlı eğitim konusu bir süredir gündemde. ve bu sürece katkıda bulunmak istiyorsanız (ki istiyorsunuzdur) yapmanız gereken tek şey; aşağıdaki linke tıklayıp, çeşitli firmaların sizin adınıza bir okula bağışta bulunmasını sağlamak. ne kadar çok tıklarsanız o kadar çok bağışta bulunulmuş olacak. haydi bakalım mouseları çalıştıralım.
Bilgisayarlı Eğitime Destek |
|
|
|
|
Oy değeri:
|
     |
 |
SeLvi
Fast Friend

|
bu başlık daha fazla ilgi toplamalı.. |
|
|
_________________ Kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden, ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
HIS
Fast Friend

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
SeLvi
Fast Friend

|
herkes tıklasın  |
|
|
_________________ Kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden, ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
HIS
Fast Friend

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Eternity
Site Admin

|
başlığı görüntüleyen kullanıcılar listesine baktım da, ben dahil sadece 8 kişi görüntülemiş şu ana dek. diğer sayılar, site dışından ziyaretçilere ve arama motorlarına ait.
hmmm düşündürücü. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
SeLvi
Fast Friend

|
çok çok az ya  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Eternity
Site Admin

|
kampanyadaki son duruma, alttaki linkten ulaşabilirsiniz. birçok ilde ihtiyaç giderilememiş durumda. yapmanız gereken tek şey; ilk mesajımdaki linke girip sayfa yenilemek. size, sadece bir F5 tuşu uzaklığında. taş atmıyoruz, kolumuz yorulmaz.
http://www.bilgisayarliegitimedestek.org/ihtiyac_il.php |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Baby
Fast Friend

|
butun tum vadantaslarimizin destekleri onlar icin cok onemli.. insallah istenilen desteği verirler.. |
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
onurkaya
Super Friend

|
Ben de az önce birkaç kere tıkladım.Gerçekten de güzel bir kampanya.Türkiye'de böylece sadece kendilerini düşünmeyen şirket patronlarının olduğunu gösterdi bize. Ayrıca duyarlılığımız sayesinde şu an itibariyle illerimizin çoğunun ihtiyacı karşılandı.Bu da sevindirici bir durum.Dsteğimizi sürdürelim.Böylece Türkiye'de bilgisayarla tanışmayan çocuk kalmaz.
DESTEĞE DEVAM! |
|
|
_________________ Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz
Hz. Ali
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|