|
|
|
Oyun Konsolları » PlayStation Portable / PSP forumunda PSP playstation portable konu başlığının kısa özeti; Son yılların en güzel icatlarından biri şüphesiz psp.
sizinde görüşlerinizi alalım.
http://www.pspupdates.com/uploaded_images/psp_black-754762.jpg
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
capan_aga
Fast Friend

Uzaklaştırıldı
Tema: Parthenos (30278)

|
Son yılların en güzel icatlarından biri şüphesiz psp.
sizinde görüşlerinizi alalım.
 |
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
kokomela
Best of TurkiyeForum

|
bence berbat bir ürün çok kullanışsız |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
şimdi bi ps2ye bakıyorum bi psp'ye tabi çok dandik kalıyor onun yanında ama hoş birşey elde istediğin yerde oyna. Tabii benim haz alabilmem için büyük ekran bişey olması lazım o ayrı |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
kokomela
Best of TurkiyeForum

|
ps2 karşılaştırmak çok saçma :p çünküo bir el konsolu diğer rakipleriyle karşılaştırman lazım  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
kokomela demiş ki:
ps2 karşılaştırmak çok saçma :p çünküo bir el konsolu diğer rakipleriyle karşılaştırman lazım 
El konsollarıyla karşılaştırırsak bende en son tetris vardı sanırım. Tabi bi tarafa onu koyar diğer tarafa bunu koyarsak uhuu  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
kokomela demiş ki:
ps2 karşılaştırmak çok saçma :p çünküo bir el konsolu diğer rakipleriyle karşılaştırman lazım 
bu ürün çok rahat ps2 ye kafa tutar ama ekranı karıştırmamak lazım... O ayrı bir mesele  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|