Cep Telefonu Dünyası forumunda cepte msn yardım pls konu başlığının kısa özeti; 6681 telefonuma ceptemsn yükledim gprs ayarlarımda mevcut fakat bağlanmadı aynı zamanda msn giremiyorum neden acaba
Tema: Parthenos (30268)
www.getjar.com dan msni indir.Sonra Cebine aktar nokia ise nokia pc suite ile aktarabilirsin.Ama Kablo Veya Pcnde Bluetooth Olması Gerekit VeYa Kızılötesi Ordan Aktarıp Girbilirsin yani senin msninde sorun vardım programında ben giriyorum.Bide Bİr geyik var hat turkcell olacak diye benimkisi turkcell
msn ilk telefonuna kurdun zamna kayıt mesajı başarıyl gönderildi dedimi
öyle bir mesaj yazması gerekiyo
bide sana tafsiye edeceğim ceptemsn var türkçe güzel bende kullanıyom yükle derim
paket verı saglayıcının ayarlarını kontrol etmen verılen sebekının sana saglamıs oldugu ayarlar ıle uyusması gerek onları yaparsan sorun olmaz tabı bunların oncesınde yuklemıs oldugun messenger programının senın telefonun ıle uyumlu olmasıda cook onemlıı
http://www.ceptemsn.com
önce telefonundaki ceptemsn programını kaldır bu adrese girerek yeni sürümünü bi indir onu kur eger yine aynı hatayı verirsen agile messenger kullanmanı tavsiye etcem
(Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)
Hattın Telsim Mycep ise Telsim Mycep'in GPRS si yok.ya 750 kontor verip 1 ay sınırsız girecen ya da giremeyecen ki 750 kontor verene kadar başka hat al 60 kb başına 1 kontor gitsin.Eğer 3-5 kişi ile 1 saat boyunca devamlı konuşursan yaklaşık olarak 5-6 kontorun gider.Bence 2. seçenek daha uygun...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz