|
Müzik forumunda Şebnem Ferah'ın 'Can Kırıkları'... konu başlığının kısa özeti; http://www.haydi.net/muzik/resimler/sebo.jpgŞebnem Ferah'ın 'Can Kırıkları'...
Şebnem Ferah'ın yeni albümü 'Can Kırıkları' müzik marketlerdeki yerini aldı.
Rock müziğin en başarılı kadın voka...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
arven
Misafir

Tema: Parthenos (28408)
|
Şebnem Ferah'ın 'Can Kırıkları'...
Şebnem Ferah'ın yeni albümü 'Can Kırıkları' müzik marketlerdeki yerini aldı.
Rock müziğin en başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah, beşinci albümü Can Kırıkları'yla iki yıl aradan sonra müzikseverlerle buluştu. Pasaj Müzik etiketiyle 5 Temmuz Salı günü piyasaya sunulan albüm, üç buçuk aylık bir stüdyo çalışması sonrasında tamamlandı. Sözleri ve bestesi Şebnem Ferah'a ait 10 şarkının yer aldığı albümün prodüktörlüğünü ise Tarkan Gözübüyük üstlendi.
Önceki Şebnem Ferah albümlerine göre biraz daha sert sound'uyla dikkat çeken Can Kırıkları, her zamanki gibi samimi hikayeler anlatıyor. Adını Karin Karakaşlı'nın aynı adlı kitabından alan albüm, Şebnem Ferah'ın başarılı ve sıcak sahne performansını yansıtabilen bir stüdyo kaydı olarak da dikkat çekiyor. Sanatçının son bir yıldır üzerinde çalıştığı şarkılara, klavyede Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarlarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik ediyor.
Müzik kariyerine 16 yaşında Volvox'u kurarak başlayan Şebnem Ferah, 1996 yılında Kadın albümüyle ilk solo çalışmasına imza attı. 1999 yılında Artık Kısa Cümleler Kuruyorum adlı ikinci albümünü, 2001 yılında prodüktörlüğünü de kendisinin üstlendiği Perdeler albümünü, 2003 yılında ise yine prodüktörlüğünü kendisinin yaptığı Kelimeler Yetse isimli dördüncü albümünü çıkardı. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
okyanus ve hoşçakaL şarkıLarı dikkatimi çektii.. sverim kendisini.. =) güzel bir aLbüm oLmu$ |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
mezarkabul
Fast Friend

|
ewwet albüm başarılı bi albüm olmuş ben özellikle sözlerine bayıldım |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
sözler mükemmeL her zamanki gibi.. meseLa.. :
Bugün kendimi tonLarca yük ta$ıyan
GemiLerin denizi gibi hissediyorum
KaLdırma kuvvetim var ama $ehrin atıkLarı
İçime akıyor... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
2 $arkısını radyoda duydum güzeldi albüm de güzeldir heralde bugün yarın alıcam |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Korsana Hayır!
Yaklaşık bi haftadır yoktum. Daha yeni indiriyorum albümü. Klibin yarısını filan izleyebildim bi kere. Sanki sözlerden çok müziğe önem verilmiş gibiydi. Bilmiyorum yada tam oralar denk geldi  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
ComiC demiş ki:
Korsana Hayır!
Yaklaşık bi haftadır yoktum. Daha yeni indiriyorum albümü. Klibin yarısını filan izleyebildim bi kere. Sanki sözlerden çok müziğe önem verilmiş gibiydi. Bilmiyorum yada tam oralar denk geldi 
hım hem hayır hemde indiriosun güzel... bu arada sözleri dikkatle dinlersen sözlere yani metinlere daha çok önem verilmiş tamamıyle döktürmüş yine..  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
albümü şöyle baştan aşağıya bir dinledim ve ilk yorumum kötü olmuş. Açıkçası diğer albümleri bence buna bin basar. Uzun zamandırda da bekliyorduk yeni albümü çıksada dinlesek diye ama ben istediğim şeyi bulamadım. Hayal Kırıkları.. |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
yuh yani comic... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
EcCeNtRiC_girL demiş ki:
yuh yani comic...
Aa Aaaaa Sen çok beğendin galiba albümü. Bilmem bana birşeyler eksik geldi albümde |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|