Müzik forumunda En Sevmediğiniz Tarzın En Sevdiğiniz Şarkısı konu başlığının kısa özeti; Evet başlıkta ki gibi birşey işte! Yani sevmediğin tarzdaki müzikler içinde en sevdiğiniz şarkılar hangisi?? :o Mesela örnek olarak vereyim:
Pop > Hepsi - Yalan :)
gibisinden. Aklınıza g...
Evet başlıkta ki gibi birşey işte! Yani sevmediğin tarzdaki müzikler içinde en sevdiğiniz şarkılar hangisi?? Mesela örnek olarak vereyim:
Pop > Hepsi - Yalan
gibisinden. Aklınıza gelince yazın çekinmeyin...
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
Tema: Parthenos (30278)
Hepsi pop değil r&b. Pop diyerek diğer popçulara haksızlık etmiş oluruz.
Benim en sevmediğim tarz hip-hop ve ayrımcılık yapamıyorum maalesef hepsi kötü hatta kötü yetmez çok kötü.
_________________ I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations.
Tema: Parthenos (30278)
ya topic biraz saçma olmus bari en az1ndan "en sewmediin müziin tek sewdiin parças1?" daa ii olmazm1yd1? eer konu bu sekilde olsayd1 ben;dünyadaki en nefret ettiim insan1n Dido ile düet yapt11 parça die cewaplard1m Eminem(ipna)-Stan
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz