Şifreli Uydu Yayınları forumunda Tavsiyeleriniz lütfen konu başlığının kısa özeti; Herkese selam
Reciver ve Canak anten almayi düsünüyorum ve bu islerde daha yeniyim...Nasil bir reciver tavsiye edersiniz?....emu sifreleme ve modül olayini desteklemesi gerekiyor vede kart girisi o...
Tema: Parthenos (30268)
Herkese selam
Reciver ve Canak anten almayi düsünüyorum ve bu islerde daha yeniyim...Nasil bir reciver tavsiye edersiniz?....emu sifreleme ve modül olayini desteklemesi gerekiyor vede kart girisi olmasi lazim...
Ne tür bir canak anten gerekli? 120 cm büyüklük yeterlimi?
emu yüklemek icin kart mi satin almak gerekiyor?
Ben almanyadan katiliyrum...eger emu yüklersem digi türk ve cine 5 gibi kanallari izlemem mümkünmü?
Tema: Parthenos (30268)
@frantic Receivers seçiminde dikkat etmen gereken tek sey firma tarafından yazılım desteğinin sağlanıyor olmasıdır örneğin bir modulu sonradan alıp takabilirsin ama yazılım desteği olmadıgı zaman cihazın ne kadar kaliteli olursa olsun bir fta cihazdan öteye gitmez sabit baslıklar altında Hangi Digital receivers kullanıyorsunuz baslıgı sanırım size azda olsa yardımcı olacaktır.Emu olayını bilgisayar ile Receivera yazılım yukleyerek aktif hale getirebilirsiniz sanırım yazılım demekle ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Emu olayı farklıdır Modul olayı ve kart olayı farklıdır.kartı modul ile birlikte kullanabilirsiniz emu ise cihaza yazılım yukleyerek kullanabilirsiniz.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz