Programcılık » Delphi forumunda Delphİ Dll İle Demo konu başlığının kısa özeti; Öncelikle proje hakkında bir aciklama yapayim,dll içinde ben kişinin kullanımını 5 yaptim
yani kullanici 4 sefer bu projeyi acabilir şimdi kullanim kisitlamasi yapmak için genelde
registrye kayit ...
Tema: Parthenos (31820)
Öncelikle proje hakkında bir aciklama yapayim,dll içinde ben kişinin kullanımını 5 yaptim
yani kullanici 4 sefer bu projeyi acabilir şimdi kullanim kisitlamasi yapmak için genelde
registrye kayit edilir kişi tekrar actiğinda o pc de registry okuyacagi için kullanamaylacaktır,
bizde dll içine değişik bir deneme yaparak ini yapilandirma dosyasi attik,bunun yolunu
sizlere örnek amacli olduğu için C:\deneme olarak adlandırdım siz bu yolu kullanıcının
bulamayacagi bir yer gösterebilirsiniz örnek;C:\Windows\sistem32\win.ini gibi orada bir
dosya yaratacak ve kişi format atmadiği sürece 4 kullanim hakki bittiğinde bir daha
bu projeyi kullanamayacaktir.
dll ve diğer kaynak kodları dosya içerisindedir.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz