Genel Anketler forumunda Hafta'nın Derbisi GalataSaray - FenerBahçe konu başlığının kısa özeti; evet haftanın derbisi de yaklaşıyor ben bir GalataSaraylı olarak
bu maçta kapalıda yerimi alıcam tüm GalataSaraylı arkadaşları
kapalıya bekleriz ama fenerliler kapalıya gelmesin de cihan harbi
çıkm...
Tema: Parthenos (30209)
Nerden: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
evet haftanın derbisi de yaklaşıyor ben bir GalataSaraylı olarak
bu maçta kapalıda yerimi alıcam tüm GalataSaraylı arkadaşları
kapalıya bekleriz ama fenerliler kapalıya gelmesin de cihan harbi
çıkmasın onlar eskiaçıkta alsınlar yerlerini
Tema: Parthenos (30209)
Bu maçla ilgili ünlüler de skor tahminlerinde bulunmuşlar. Hürriyet gazetesinde okuduğum habere göre; tahminler şöyle belirtilmiş;
Galatasaray diyenler
Nez: Ben koyu bir GS taraftarıyım. FB’nin hali içler acısı. Benim tahminim 2-0 alacağımız yönünde.
Mahsun Kırmızıgül: Centilmence bir maç olacak. Galatasaray derbilerde iyi işler çıkarıyor. Tahminim maçı 2-0 alacağız.
Mustafa Erdoğan: Benim tahminim 2-0 alırız. Gülben kızacak ama biz daha iyi oynuyoruz.
Fenerbahçe diyenler
Metin Şentürk: Bu konuda kimseye laf söyletmem. 2-0 maçı alacağız.
Alişan: Beşiktaş maçındaki gibi korkak oynamazsak, orta sahayı kalabalık tutarsak, kalecimiz Rüştü gününde olursa maçı 2-0 alırız.
Emrah: Kesin konuşmak istemiyorum ama gönlümden 2-0 geçiyor.
Beraberlik diyen
Gülben Ergen: Eşim GS’li, ben FB’liyim. Maçın 1-1 biteceğini biliyorum.
Tahminlerin 2-0 olması çok ilginç, sanki hepsi sözleşmiş gibi aynı skoru söylemişler. Benim istediğim de 1-0 bile olsa Galatasaray'ın kazanması tabi ki.
Gülben Ergen ise çok politik yanıt vermiş, sanırım kocasından çekiniyor
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz