|
Yazılım forumunda Ad-Aware 2008 7.1.0.8 Final konu başlığının kısa özeti; Ad-Aware dalında ödül kazanmış, ücretsiz (kişisel kullanım için), çoklu zararlı içerik (Trojan ) bulma ve silme özellikli, zengin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip birAd/Spyware Engelleyicisidi...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
networkturk
New Friend

Tema: Parthenos (32146)

|
Ad-Aware dalında ödül kazanmış, ücretsiz (kişisel kullanım için), çoklu zararlı içerik (Trojan ) bulma ve silme özellikli, zengin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip birAd/Spyware Engelleyicisidir.
internet ve Ağ ortamındaki güvenliğinizi Ad-Aware programına bırakın. Yeni gelişmiş özellikleri ile işini en iyi biçimde yapacağına emin olabilirsiniz.
Programın özelliklerine bir gözatacak olursak:
* Yeni Şifreli Ayarları ile 3.Parti yazılımların kaldırma işlemlerine karşı tam koruma (Bazı programlar Ad-Aware programını bilgisayarınıza yüklendiklerinde otomatik olarak kaldırabiliyorlardı)
* Tarama Motoru Geliştirmeleri (DLL dosyaları ve hafıza üzerinde de yeni CSI Motoru ile üstün tarama)
* Genişletilmiş Kayıt Taraması (Çoklu Kullanıcı Kayıtları taraması, Olası trojanlara karşı da tarama, Oldukça hızlandırılmış uygulama)
* Genişletilmiş Sürücü Taraması (NTFS sistemleri taraması, CAB dosyaları taraması, Daha küçük referans dosyaları ve hızlandırılmış uygulama)
* Kullanıcı Ara Birimi Yenilikleri (Özel Temalar Desteği, Daha Çok Özelleştirilebilir Eklenti Desteği, Çevrimiçi TAC veritabanına erişim)
* Çok Sayıda Yeni Küçük Ayar Desteği (Tweak Ayarlarındaki birçok yeni özellik)
* Kayıt Dosyası Yenilikleri (Daha fazla detay ve referans dosyası içeriği gösterilmesi)
 (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)
Lisans: (Freeware)..(ucretsiz)
Üretici Firma: Lavasoft
Boyutu: (18.2 MB)
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista
kaynak: www.networkturk.net
Download: Ad-Aware 2008 7.1.0.8
http://download.lavasoft.com/public/installer/aaw2008.exe
Download: Ad-Aware 2008 7.1.0.8 Final alternatif link
http://www.freewarefiles.com/Ad-Aware-Final_program_41179.html |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
freeprogram
New Friend

Tema: Parthenos (32146)

|
ya bu program bi işe yaramıyor. virüs yine giriyor bilgisayara... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
cilgin_iso
New Friend

Tema: FI Subsilver Shadow (149)

|
bu proğram dikkat ederseniz virüs proğramı değil trojen proğramı adındanda anşılacağı gibi bilgisayara gizli sızmış olan trojenleri bulur ve silmeside artık size kalmış bunu arada bi kullanmanız önerilir benden söylemesi ben çok problem yaşıyorum ad-aware ile çözüyorum virüs proğramlarının yapamadığı çok şeylerde etkisi var |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|