|
Zeka Soruları forumunda bu çalışan ne demiş:)? konu başlığının kısa özeti; Bir işyeri sahibi, çalışanları arasında zaman zaman değişik yarışmalar düzenler. Bu defa yarışmanın konusu, “yalan” söylemek. Ödül olarak ise, kazananın maaşına %100 zam yapılacaktır. Herk...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
by_legend
Slow Friend

Tema: Parthenos (32146)

|
Bir işyeri sahibi, çalışanları arasında zaman zaman değişik yarışmalar düzenler. Bu defa yarışmanın konusu, “yalan” söylemek. Ödül olarak ise, kazananın maaşına %100 zam yapılacaktır. Herkes sırayla gelerek yalanlarını söylerler. Ancak patron, zam yapmamak için hepsine de “olabilir”, “nedenolmasın” gibi cevaplar verir. İçlerindeki en akıllı eleman bir yalan söyler ve maaşına %100 zammı alır. Bu eleman ne demiştir? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
orhan_orh
New Friend

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
hald
New Friend

|
" bana % 100 zam yapacaktınız " der . bu durumda ; eğer yalansa zammı alır , eğer doğruysa zammı yine almış olur !! |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
break_water
New Friend

Tema: princess (361)

|
patron kimseye zam yapmayacak demiş olabilir belki |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
angelrose48
Quick Friend

|
ben zam istemiyorum ki...demiştir mutlaka |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|