|
Hayvanlar Dünyası forumunda Kedi yiyen piton röntgeni konu başlığının kısa özeti; http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/05/09/fft17_mf40199.Jpeg
Bahçesine girdiği evin kedisini yiyen pitonun röntgeni çekildi ve serbest bırakıldı.
Avustralya'da bir piton, bahçesine girdi...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
3DKim
Fast Friend

Tema: Parthenos (32146)

|
 (Resimin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayın)
Bahçesine girdiği evin kedisini yiyen pitonun röntgeni çekildi ve serbest bırakıldı.
Avustralya'da bir piton, bahçesine girdiği evin kedisini yedi. Evin sahibinin kızı, kedileri beslemek için dışarı çıktığında karnı şiş pitonu gördü. Röntgeni çekilen piton daha sonra güvenli bir doğal ortama bırakıldı.
Pitonu evinin bahçesinde bulan 14 yaşındaki Taara McLaren, "Bizim evin bahçesinde böyle bir olay meydana geldiği için kendimi hiç de iyi hissetmedim" dedi. "Sabah kedilerimi beslemek için dışarı çıktığımda Kohl adlı kedimin gelmediğini fark ettim" diyen Taara, "Sonra onu aramak için etrafa baktığımda kocaman bir piton gördüm" dedi. |
|
_________________ Anywhere is not impossible
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
aramana
Slow Friend

|
kedinin yerinde heralde kimse olmak istemez |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
HiLaLaY
Quick Friend

|
Kızın hali noldu acaba ya ben şoka girerdim herhalde karşımda koca bir piton ayyy |
|
|
_________________ EmEKLeR Aş OlMaZ KaLıRSa, HaYaTTaN BıKaRSıN BiR AnDa...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
HoRTuM
Quick Friend

Uyarılar : 1

|
pitonlar inek bile yiyo  |
|
|
_________________ By HoRTuM Gravity Kinq
BaLıKeSirLiiyiz KarDeŞ
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
asi_kral65
Slow Friend

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|