ASP - PHP - PERL - CGI - HTML forumunda Php+flash Web Tasarim Yardim konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar üzgünüm konuyu nereye açacağımı bilemedim çünkü forumlara takılma gibi bir alışkanlığım yok o yüzden özür dilerim...
kendim photoshop kullanarak bir web sitesinin şablonunu tek tek çizdi...
Tema: Parthenos (27296)
arkadaşlar üzgünüm konuyu nereye açacağımı bilemedim çünkü forumlara takılma gibi bir alışkanlığım yok o yüzden özür dilerim...
kendim photoshop kullanarak bir web sitesinin şablonunu tek tek çizdim ve bu çizdiklerimi arşiv halinde .PSD*.PDD formatında kaydettimki webmaster için kolaylık sağlasın.Benim bu çizdiklerimi isteğim doğrultusunda PHP ve FLASHa döndürebilecek bir webmaster arıyorum yani örnek vermek gerekirse;
ben iletişim sayfasının tasarımını yapıyorum siz ise o iletişim sayfasını kullanılabilir hale getiriyorsunuz (php+flash olarak)SİTE DETAYLARINI İLGİLİ KİŞİLERE ANLATACAĞIM.
belirli bir ücret karışılığında bu işi yapabilcek güvenilir bir webmaster arıyorum ilginiz için tşkler...
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz