Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Hayatın İçinden forumunda Kadınlar Dikkat..! konu başlığının kısa özeti; Kadınlar! Bu tehlikeli cümleleri kullanmayın 'Benimle konuşmuyorsun', 'Beni dinlemiyorsun' kadınların en sık kullandıkları şikayet cümleleri. Kadınlar için önemli olan sorunlar erkekler için çoğun...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (30211)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 27 Ekim 2004, 18:05   Mesaj konusu: Kadınlar Dikkat..!
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

Kadınlar! Bu tehlikeli cümleleri kullanmayın

"Benimle konuşmuyorsun", "Beni dinlemiyorsun" kadınların en sık kullandıkları şikayet cümleleri. Kadınlar için önemli olan sorunlar erkekler için çoğunlukla ya "hiç mühim değil" ya da "pek mühim değil." Bu iki uyuşmazlık bir araya gelince ilişkilerin çıkmaza girmesi kaçınılmaz.

Eşlerden biri, her ne kadar sorunları tartışma ve uzlaşma zemini arama eğiliminde olursa olsun, uzlaşmak pek kolay olmuyor genellikle. Mali sorunlardan, akrabalık ilişkilerine birçok konuda, tartışmadan kaçınmak sorunları halletmiyor, aksine daha içinden çıkılmaz bir hale getirebiliyor. En kötüsü de, kimi konuları "yasak bölge" ilan etmek. Bu yasak bölgelerin sayısı artınca çiftler arasındaki iletişim de giderek zayıflıyor ve sonunda yüzeysel cümleler yumağına dönüşüyor. Sorunun çözümü, bu "yasak bölge"leri birer birer tartışma alanları (savaşma meydanı değil) haline getirmek ve konuşa konuşa, tartışa tartışa "yasak bölge"siz bir ilişki oluşturmak.

Para "yasak bölge" mi?

"Paranın ne önemi var" deriz ama paranın ne denli önemli olduğunu biliriz. Yine de, para konularını konuşmaktan pek hoşlanmayız. Ama, "hayat müşterek olunca" bütçede ortak ve mali konuları tartışmak kaçınılmaz. Diğer konularda olduğu gibi, bu konda canımızı sıkan şeyleri, konuşa konuşa halletmeye çalışmak gerekir.

İşlerini paylaşıyor musunuz?

Yeni evlendiğinizde ya da birlikte yaşamaya başladığınızda sevdiğiniz erkek için her şeyi yapmayı istersiniz. Fakat bir süre size yardımcı olmadığı için ona kızgınlık duymaya başlarsınız. İşi kendi başınıza yapmak için hızlı ve kolayken, paylaşmak, özellikle eşit koşullarda paylaşmak sabır ister ama bu gelecekte sizi bir çok ciddi anlaşmazlıklardan kurtaracaktır.

Ailelerinizi birlikte mi ziyaret ediyorsunuz?

Çocuğumuz için aile önemlidir ve ciddi bir ilişkiye girdiğimizde çoğunlukla eşimizin ailesinin de sahipleniriz. Kişilik çatışmalarından kaçınmak zordur ama annesiyle neden anlaşamadığını tartışırsanız uzlaşmanın yolunu bulabilirsiniz.

Cinsellik konusunda konuşabiliyor musunuz?

Sevişmek için hiçbir zaman bir kördüğüme dönüşmemelidir. Birçok çifte cinsellikten söz etmek zor değil. Eşinizle iletişim kurabilirseniz, sevişmek daha doyurucu olacak, sorunlar daha kolay çözümlenecektir. Cinsel ilişkide yeni bir fikir karşısında neler hissettiğinizi sözcüklere dökmek zor olabilir, hele eşinizin ne yapmasını istediğinizi söylemeye kalkışmak daha da zordur. Birçok kadın, eşlerinin bunu bir eleştiri olarak göreceğinden korkar, oysa istediğinizi söylemek ile de tehdit edici ya da moral bozucu olmak zorunda değildir. Olumlu olun, hoşunuza giden bir şeyi yaptığı zaman ona söyleyin. Geçmişteki şeyleri hatırlatmak, güzel bir ortamın yaratılmasına yardımcı

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 27 Ekim 2004, 18:11   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Benimle konuş

Kadınların baş taleplerinden biri iletişim kurmak. Konuşmaya çok önem veren kadınlar,yatakta da konuşmaktan yanalar. Özellikle sevişme sonrasında. Erkeklerin sankiaralarında hiçbir şey yaşanmamış, sevişme öncesinde coşkulu olan, istekli görünen,kadını yatağa atmak için diller döken kendileri değilmiş gibi davranmalarından,hemen giyinip televizyonda maçı seyretmelerinden veya yatıp uyumalarından ya dagiyinip evden çıkmalarından rahatsız oluyorlar.

Evli bir kadının görüşleri ise şöyle: "Her zaman beni sevdiğini duymakistiyorum ondan. Özellikle de sevişme sonrasında."

Sürprizler yap

Sevişme mekanı denince, akla hemen yatak odası ve yatak gelir. Sevişme vakti içinde eğer çiftler evliyse ve balayı dönemi geçmişse iki alternatif var; ya yatağagirerken, ya yataktan kalkarken. Özellikle erkekler sabah gözlerini açtıklarındasevişmeyi pek severler. Genellikle bu saatlerde ereksiyon oldukları için, sevişmekisteğinde bulunurlar.

Ama görüşlerini aldığımız kadınların çoğu (eminim siz de onların içindesiniz),uyku mahmurluğu içinde sevişmenin hiçbir cazibesi olmadığını ve o anda sevişmekistemediklerini söylediler. Kadınlar bu işin görev gibi yapılmasından yanadeğiller. Bu yüzden de ilişkinin başında olduğu gibi sevişmek için özel anlaryaratılmasını bekliyorlar. Kadınların partnerlerine mesajı; "Sevişmeyiheyecanlı hale getirecek çözümler bul!"

Beni yanlış anlama

Aslında bu konuda hazıra konmak niyetinde değiller. Yani sürprizler yapma konusundakadınların da talepleri var.

Daha doğrusu kadınlar sevişmek istediklerini belli etmek istiyorlar. Evde otururken,televizyon seyrederken, sinemada film izlerken, sokakta sarılmış yürürken sevişmearzusu ile dolduklarında, kocalarının yanına gidip, onu tahrik etmeyi istiyorlar.Ancak bunu belli etmekten çekiniyorlar ve çekindikleri için de harekete geçmiyorlar.

Tatmin olmadığımı bil

İletişim kopukluğu kadınların en çok şikayet ettikleri konuların başındageliyor. Kadınlar, sevişmek istediklerini söyleyemedikleri gibi, tatmin olamadıklarınıda söyleyemiyorlar. Kocalarının kalbini kırmaktan çekindikleri için orgazm olmuşgibi yapıyorlar. Aslında istedikleri, erkeklerin bunu anlaması, orgazm olupolmadıklarını hissetmesi. Kadınlar tatmin

olmak istiyor. Ve olmadıkları zaman da bunu dile getirmek... Orgazm için belli uyarılaraihtiyaç duyduklarını erkeklerin bilmesini istiyorlar. "Sevişirken eşimin cinselorganıma dokunmasını istiyorum. Direkt olarak söylemeye utanıyorum. Birkaç kez bellietmeye çalıştım, elini aşağılara götürmeye çalıştım ama hiç oralıolmadı" diyor bir kadın.

Hemen boşalma

Genellikle erkekler hemen cinsel ilişkiye geçmek ve bir an önce boşalmaktan başkabir şey düşünmüyorlar. Vajinaya girmekle kadını zevkten çıldırttıklarınısanan erkekler, bunun dışındaki sevişme eylemlerini zahmetli bir iş gibi görüyorlar.Oysa orgazmın yaşanmadığı cinsel ilişkide kadınlar bir süre sonra aşıkoldukları partnerlerinden bile soğuyorlar.

Lover of TurkiyeForum
Lover of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

turkey.gif

Mesaj Tarih: 27 Ekim 2004, 23:31   Mesaj konusu:

işmize yarayacak bu ilgler beyler aklnızıın bir köşesinde bulunsun Very Happy ama işe yaramzsa napcaz

Fast Friend
Fast Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 27 Ekim 2004, 23:57   Mesaj konusu:

Evil or Very Mad

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 28 Ekim 2004, 16:51   Mesaj konusu:

kızılcak bi şey olduğunu düşünmüyorum stephan patrick Wink

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 28 Ekim 2004, 18:20   Mesaj konusu:

Daha ilerde yine uğrarım buraya Smile şimdilik işime yarayacak pek birşey yok..

amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 28 Ekim 2004, 18:29   Mesaj konusu:

Wink her zaman bekleris

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

turkey.gif

Mesaj Tarih: 29 Ekim 2004, 20:58   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

sorun değil tatlım Wink özür ben yanlış yere yazmışım Smile

Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: aile, ailelerinizi, ailesinin, akrabalık, aksine, alanları, ama,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Forumlara Mesaj Yollarken Türkçe Karakterlere Dikkat!! taNGo Duyurular 43 19 Şubat 2008, 23:48 Son Mesajları Gör
dEEp
Yeni mesaj yok Sabit: Dünya Kadınlar Günü DiLeMmA Paylaşmak İstiyorum 13 11 Mart 2007, 18:14 Son Mesajları Gör
DiLeMmA
Yeni mesaj yok Sabit: Dikkat...! DiLeMmA Aşk/Sevgi 0 14 Nisan 2006, 20:05 Son Mesajları Gör
DiLeMmA
Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz Sabit: Dikkat edelim.. dEEp Edebiyat/Felsefe/Şiirler 0 04 Eylül 2005, 18:22 Son Mesajları Gör
dEEp
Yeni mesaj yok Sabit: Bios/Firmware güncelleme yaparken dikkat edilecek hususlar! dJ4 BIOS/Firmware 0 16 Eylül 2006, 01:38 Son Mesajları Gör
dJ4

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 1.04325 saniye, sql sorguları = 45
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23869 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127