Ana Sayfa Reklam alanı
Gruplar  •  Site Yönetimi  •  Özel Mesajlarınız   •  Giriş   •  Kayıt
Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forumlar
Forumlar
Yardım
Yardım
Arama
Arama
Albüm
Albüm
Kurallar
Kurallar
Linkler
Linkler
Makaleler
Makaleler
Oyunlar
Oyunlar
Sohbet
Sohbet
Üyeler
Üyeler
İstatistikler
İstatistikler

Google

Paylaşmak İstiyorum forumunda sevgilimin yanına gitmek için vize alacakken ayrıldım konu başlığının kısa özeti; benimkisi aslında hem bişeyler paylaşmak hemde bişey sormak.Sevgilimin yanına ingiltereye gidicektim davetiye gönderdi.Pasaportu aldım.babam gitmem için parayı bile hazırladı (sevgilimin yanına gidece...

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Yeni Başlık GönderCevap Gönder Digg it Stumble it Submit to Del.icio.us Diigo it Prefound it Reddit it Facebook it Blink it Slashdot it Linkagogo it 
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık
Yazar Mesaj
Türkiyeli38
New Friend
New Friend

Tema: Parthenos (30268)

Mesaj Messageicon Tarih: 25 Nisan 2008, 21:44   Mesaj konusu: sevgilimin yanına gitmek için vize alacakken ayrıldım
Alıntıyla Cevap VerSonraki Mesaj

benimkisi aslında hem bişeyler paylaşmak hemde bişey sormak.Sevgilimin yanına ingiltereye gidicektim davetiye gönderdi.Pasaportu aldım.babam gitmem için parayı bile hazırladı (sevgilimin yanına gidecegimi biliyor) ve vizeye başvuracaktım ama ayrıldık.kimseye söyleyemiyorum da ayrıldığımızı hayatımdan da çıkartamıyorum kızı ve İnglitereye gidip onu görmek istiyorum son bikez şimdi elimde pasaport var kızın babası tarafından gönderilen bi davetiye var banka hesapları su faturaları filan herşeyi gönderdiler.Acaba kzın yanına gidecekmiş gibi davetiyeyle vize başvurusu yapsam .Karşı tarafa onay için filan bi yazı gönderiyorlar mı yani kısacası vizeyi alabilirmiyim?

Oylanmadı Türkiyeli38 offlineKişisel Galeri - Türkiyeli38Kullanıcı profilini görÖzel mesaj gönder
kursatelacar
Slow Friend
Slow Friend

turkey.gif

Mesaj Tarih: 25 Nisan 2008, 21:50   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

konsolusluktan islemin bitince vizeyi al1rs1n bildim kadar1yla kars1 tarafa bi onay için herhangi bise yollamazlar
ayrildiktan sonra gorsmenin ne anlami war ki ayrilmanizin sebebi sen isen tabiki git ama o ise yani karsilamaya gelmez ise cok mahçup olur we ortada kal1rs1n daha 16 yasinasin yani iyy düsün ingiltere sonucta hele ki bide dil bilmiyprsan neyse hayirlisi olsun bol sans

Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

mcdonalds.gif

Mesaj Tarih: 25 Nisan 2008, 23:32   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerSonraki MesajÖnceki Mesaj

Kötü olmuş sevgilin tüm bunları onun için yaptığını biliyorsa ve bildiği halde ayrılmışsanız sanırım kız için pek ciddi bir ilişki değilmiş. Ama amacın ondan çok ingiltereyi görmekse buluşacağın başka insanlar varsa falan git tabi. Büyük ihtimal ona bir daha herhangi bir onay yazısı gitmemesi lazım

taNGo
WebMaster
WebMaster

Tema: FI Subgrey (70)

turkey.gif

Mesaj Tarih: 26 Nisan 2008, 02:52   Mesaj konusu:
Alıntıyla Cevap VerÖnceki Mesaj

İlk olarak sorunu yanıtlayım. Davetiyeyi gönderen kişiden herhangi bir onay istemezler, çünkü zaten onayı alıp davetiye vermişler o kişiye o da sana göndermiş. Fakat tutarlarda senin davetiyeyi gönderen kişinin evinde kalıp kalmadığın akıllarına eserlerse yurt dışında geçirdiğin süre içerisinde seni davetiye gönderen kişiye sorabilirler. Çünkü senin tüm sorumluluğunu o davetiye ile davetiye gönderen kişi almış oluyor.

Ama asıl soruna gelirsek; Vize öyle kolay kolay verilmiyor arkadaşım, öncelikle senin durumuna bakarlar. Sigortan var mı? İşin var mı? Bu ikisi çok önemli eğer bunlar yoksa vize hayallerin suya düştü demektir. Bir de davetiye gönderen karşı tarafın durumuna bakıyorlar. Sana davetiyeyi yollayan kişinin bir suçu var mı? Daha önce davet ettiği birisi orada bir suç işlemiş mi?

Ayrıca şu da önemli; senin malvarlığın olan herhangi bir şey göstermek zorundasın. Çok paran ya da malvarlığın varsa gitmen dahada kolaylaşır. Turistik vize almak bu şartlar olmadan çok zor. Kaldı ki evlilikte bile yurtdışına gitmek zorlaştı. Yurtdışından biriyle evlendiğin vakit artık 6 aylık yabancı dil sertifikası istiyorlar.

Kolay olarak ancak ya öğrenci olarak gidebilirsin ya da bir tur şirketiyle anlaşıp turla beraber gidebilirsin.

Tabi bu anlattıklarım avrupa birliği ülkeleri için geçerli.

Konu dışı not: kursatelacar, yazılarından bir şeyler anlaşılmıyor lütfen düzgün yazın. Kurallarımızı okuyun.

Yeni Başlık GönderCevap Gönder
Önceki başlık Arkadaşına GönderYazdırÖzel Mesajlarınız Sonraki başlık

Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot
Kayıtlı Kullanıcılar: Yok

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
Etiketler: hayatımdan, görmek, gönderiyorlar, gönderilen, gönderdiler, gönderdi, gitmem,

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forumlar Cevaplar Son Gönderilen
Yeni mesaj yok Sabit: Bölüm için uyarı ! dJ4 Yeni Üyeler 8 25 Aralık 2005, 18:47 Son Mesajları Gör
MaRaL__
Yeni mesaj yok Sabit: Onlar için su koymayı unutmayın... DiLeMmA Hayvanlar Dünyası 4 06 Eylül 2008, 22:06 Son Mesajları Gör
star_ezgi
Yeni mesaj yok Sabit: Showtv (Fear Factor) yarışması için Arjantine.. pilotlike Televizyon Programları 54 17 Şubat 2007, 00:37 Son Mesajları Gör
Zen
Yeni mesaj yok Gitmek için geleceksen sakın dönme.. turunculum Aşk/Sevgi 2 11 Mart 2008, 20:27 Son Mesajları Gör
turunculum
Yeni mesaj yok sevgilimin mezuniyeti mertintepe Aşk/Sevgi 4 03 Temmuz 2008, 19:31 Son Mesajları Gör
TuRkUaZA

Bu Siteye Ait Çerezleri Sil

© 2003, 2049 Türkiye Forum :: Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group :: FI Theme
Tüm saatler GMT +2 Saat :: :: Forum Arşivleri
Hata: sayfa oluşturma = 0.67619 saniye, sql sorguları = 41
Türkiye Forum başlık özet akışları

Reklam alanı  

CBACK CrackerTracker tarafından korunuyor
23874 Girişim engellendi.

AdslDigiturk

Forum Haritası: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 86, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127