|
Müzik forumunda öZLEm teKin ... konu başlığının kısa özeti; bu asi kız hakkında ve müziği hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşLAr ? :) :lol:
|
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (27979)

|
bu asi kız hakkında ve müziği hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşLAr ?  |
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Severim kendisini ve müziğini. Her ne kadar hayranı olmasamda fena yapmıyor.. Ayrıca yeni bir grup kurmuşlardı galiba ozi mi neydi ismi. Ona noldu acep ?? |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
hiç bir fikrim yok onur iLk defa senden duydum  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Aaaa terbiyesiz.. Rock'n Coke ta mı ne duymuştum işte çıkmışladı ya orda. Ondan sonra dreamTV'de filan röportaj filan vardı. Hatta o yeni grupla çıkmıştı. Hatta ve hatta Dağları Deldim'i filan söylemişlerde biraz daha hard filan. İlginçti ama adı ozi olmayabilir belki. Osi filandır bilemicem  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
haaa  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
ewtt ozzy die bi grupla çalışacakmış bundan sonra, şimdilik bi cover albüm yapıolar çok yakında piyasaya çıkacak özlem tekin'i seviyorum  |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
seviorum bu hatunu ya ;P biberi boL şarkısı süper  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
iSkocYaLI
Fast Friend

|
zannımca harika bir rocker elite bir kültüre sahip ve şarkı sözleri oldukça etkileyici.beni anlatan en iyi şarkısı ve favorim - Yazmamışlar...
yazmamışlar kaderimi kimseyle
sarılmışlar niceleri sevgiyle
uçan kuşlar dönmez geri güz diye
YAZMAMIŞLAR KADERİMİ.... |
|
|
| Oylanmadı
|
         |
 |
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend

|
Özlem Tekin ya,çocukluk aklımla aşık olmuştum ona,resimlerini felan toplardım gazeteden felan şarkıları da iyi... |
|
|
_________________ †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
bende ilk aşk herşeyi affeder mi ? albümü çıktığında saçlarımı onun gibi kazıtmıştım, çocukluk işte özenti  |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|