|
Müzik forumunda Rockçı Marilyn Manson evleniyor... konu başlığının kısa özeti; http://www.ntvmsnbc.com/news/168756.jpgRock şarkıcısı Marilyn Manson’ın, uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Dita von Teese ile Berlin’de ya da kent yakınlarındaki bir şatoda evlenmeyi ...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Alamut
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32146)

|
Rock şarkıcısı Marilyn Manson’ın, uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Dita von Teese ile Berlin’de ya da kent yakınlarındaki bir şatoda evlenmeyi istediği açıklandı.
Alman Bild gazetesi, Manson (35) ve Teese (32) çiftinin, Kasım ayında düğün töreni için yer ayarlamak üzere Berlin’e gitmeyi istediklerini, şarkıcının burada bir film de çevirebileceğini yazdı.
Kışkırtıcı görünümü ve irkiltici makyajıyla tanınan entelektüel rockçı Marilyn Manson (asıl adıyla Brian Warner), geçen yıl Berlin’de verdiği konser sırasında “Berlin her zaman beni inanılmaz etkilemiştir” demişti.
MANSON COLUMBINE’DA
Manson, ünlü muhalif yönetmen Michael Moore’un Oscar ödüllü belgeseli ‘Bowling for Columbine’da da önemli sekanslardan birinde, aydın kimliğiyle yer almış ve ateşli silahların yaygınlaşmasına karşı etkili bir konuşma yapmıştı. |
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
Face_Of_Death
Quick Friend

|
onunla evlenecek kişi ye acıyorum |
|
|
_________________ NEDEN SORUYORSUN NEREYE GİDEYİM ?
İKİ YOL VAR DEMİŞTİN HANGİSİNİ SEÇEYİM ?
KORKMA BEBEĞİM HEPSİNİN SONU AYNI
ÇOK YUKARLARDAN BİRİMİ BENİ ALDI ?
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
+1 |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Face_Of_Death
Quick Friend

|
kesin kendi gibi bi saspıkla evlenir |
|
|
_________________ NEDEN SORUYORSUN NEREYE GİDEYİM ?
İKİ YOL VAR DEMİŞTİN HANGİSİNİ SEÇEYİM ?
KORKMA BEBEĞİM HEPSİNİN SONU AYNI
ÇOK YUKARLARDAN BİRİMİ BENİ ALDI ?
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend

|
Vay be,oldu mu be marilyn baba şimdi  |
|
|
_________________ †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
AnatoLia
Fast Friend

|
vay be o da evlenio demek kızın akli dengesi sağlam mı acaba:) |
|
|
_________________ Everything that has a beginning has an end...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
iSkocYaLI
Fast Friend

|
|
| Oylanmadı
|
         |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
İlginç. Demek Marilyn de evlendi way be. bu günleride mi görecektik. Helal olsun. Yakışır  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Schiz0
Fast Friend

|
bu Sapığı alan kadın değildir.. kesin sorunludur.. bu adam kendi cinsel organını yalamak için kaburgalarında oynatma yaptığını biliyormuydunuz............... Geber Marlyn.. |
|
|
_________________ âLmâ bênî kâr$ınâ KAN kârı$ır gözyâ$ınâ..!
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Cinsel organ onun, akıl onun. Bize laf düşmez. Herneyse.. Resimde de birbirlerine çok yakışıyorlar. Maşallah püh püh pü. Yanlız kızın duruşunda ve bakışında da bir sadistlik hissediyorum Herneyse Allah mutlu etsin  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|