|
|
|
Paylaşmak İstiyorum forumunda "Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer; konu başlığının kısa özeti; Emma Bombeck Avustralya'da kanserden öldü.. Ölümünden hemen
önce şunları yazdı...
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey kötü...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
turunculum
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 2
Tema: Parthenos (30418)

|
Emma Bombeck Avustralya'da kanserden öldü.. Ölümünden hemen
önce şunları yazdı...
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her şey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..
Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..
Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..
Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..
Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..
Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.." |
|
_________________ seni seviyorum diyene sakın inanma beni en son bırakıp giden beni herseyden cok severdi boşver
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
phatyh
Lover of TurkiyeForum

|
bencede ne istiyorsa canın yapmalısın kaç defa geliyoruz dünyaya |
|
|
_________________ Gözlerim yeterli değil
Daha binlerce bulmalıyım, ödünç almalıyım da;
Seni seyretmeliyim....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
turunculum
Best of TurkiyeForum

|
değil mi ama Allah tan hiç kasmam kendimi anı yasamayı ameliyat olduğumda öğrendim |
|
|
_________________ seni seviyorum diyene sakın inanma beni en son bırakıp giden beni herseyden cok severdi boşver
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
phatyh
Lover of TurkiyeForum

|
geçmiş olsun ne ameliyatıydı (konuşmak istersen tabi bu konuda) |
|
|
_________________ Gözlerim yeterli değil
Daha binlerce bulmalıyım, ödünç almalıyım da;
Seni seyretmeliyim....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
turunculum
Best of TurkiyeForum

|
çok sağol kalp ameliyatı oldum ben ciddi bir rahatsızlık gecirdim ve cok sevdiğim voleybolu bırakmak zorunda kaldım  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Berekost
New Friend

|
Ben hemen bilgisayara koşardım valla bu arada güzel yazı. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|