|
Zeka Soruları forumunda FBI' dan bir soru konu başlığının kısa özeti; Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece ark...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
turunculum
Best of TurkiyeForum

Uyarılar : 2
Tema: Parthenos (32146)

|
Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.
Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
sonuzman
New Friend

|
ya cevabını vermeyecekmisin? bulamadık |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
saatin camından yatağın altı mı yansıyor? |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
OSMAN_55
Slow Friend

|
ssatin dumuş olduğunu görüyor kz arkadasının kol saatindeki tik takları duyuyyor |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
turunculum
Best of TurkiyeForum

|
hayır değil hiçbiri azıcık düşünün |
|
|
_________________ seni seviyorum diyene sakın inanma beni en son bırakıp giden beni herseyden cok severdi boşver
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Antibiyotik alması gerekiyormuş ama saati kaçırmış. Antibiyotikte yatağın altındamış
korkuyla yatağın altına bakıyor diyor ama sanırım böyle değildir  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
phatyh
Lover of TurkiyeForum

|
ölen kızın cesedi ışığın önünde olduğundan saate ışık tam yansımıyor |
|
|
_________________ Gözlerim yeterli değil
Daha binlerce bulmalıyım, ödünç almalıyım da;
Seni seyretmeliyim....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
turunculum
Best of TurkiyeForum

|
hayır doğru değil arkadaslar haydi devam |
|
|
_________________ seni seviyorum diyene sakın inanma beni en son bırakıp giden beni herseyden cok severdi boşver
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (85)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
sonuzman
New Friend

|
düşün taşın yok
yinede bulamıyorum. hadi cevapla artık.  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|