|
Paylaşmak İstiyorum forumunda Dünyada bir ilk! Sms-Groups Türkiye'de! konu başlığının kısa özeti; Merhaba Arkadaşlar,
Teknolojinin nimetlerinden hepimizin yararlanması gerek diye düşünerek benim de kullandığım bir sistemi size anlatmak istiyorum Sistemin adı "Sms-Groups" Bu sistem sa...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
realfan23
New Friend

Tema: Parthenos (32146)

|
Merhaba Arkadaşlar,
Teknolojinin nimetlerinden hepimizin yararlanması gerek diye düşünerek benim de kullandığım bir sistemi size anlatmak istiyorum Sistemin adı "Sms-Groups" Bu sistem sayesinde 1 mesaj ücreti karşılığı yani 2 kontöre grup kurabiliyorsunuz.Daha sonra arkadaşlarınıza kurduğunuz grubun ismini verip üye olmalarını istiyorsunuz.İster bir ister 1000000 üyeniz de olsa,sadece 1 mesaj ücreti karşılığında tüm gruba aynı anda mesaj ulaştırabiliyorsunuz.Üyeler de aldıkları her mesaj başına 1 sms/2 kontör ödüyorlar.Yani bir nevi Alman usulü diyebiliriz
Grup yaratmak için YARAT yazıp boşluk bırakıp yaratmak istediğiniz grubun ismini yazıp 1230 a göndermeniz yeterli.Varolan bir gruba üye olmak için sadece grubun adını yazıp 1230 a göndermeniz gerekiyor.Sabit ücret,abonelik ücreti yok.Mezun grupları,hobi grupları,spor grupları gibi birçok alanda kullanabilirsiniz.Ben arkadaş grubumla kullanıyorum; hem eğleniyoruz hem de ekonomik bir şekilde haberleşiyoruz
Şu anda Seren Serengil,Nihat Sırdar,Zeki Kayahan Coşkun bu sistemi kullanıyor. Yakında birçok ünlü de bu oluşuma dahil olacak
Ayrıntılı bilgi : www.sms1230.com |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
realfan23
New Friend

Tema: Parthenos (32146)

|
Gülben Ergen'de kullanmaya başladı  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|