|
Aşk/Sevgi forumunda Aldatılmayı hakedecek ne yaptım acaba ? konu başlığının kısa özeti; Aslında biliyorum galiba, çok sevdim evet çok !! çok fazla gösterdim sevgimi ! ama napiim ali cengiz oyunları bana göre değil, birini ya seviyorumdur, ya sevmiyorumdur..
seviyosam eğer içimdeki tüm s...
|
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
amyyy
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (28709)

|
Aslında biliyorum galiba, çok sevdim evet çok !! çok fazla gösterdim sevgimi ! ama napiim ali cengiz oyunları bana göre değil, birini ya seviyorumdur, ya sevmiyorumdur..
seviyosam eğer içimdeki tüm sesler sevdiğimi haykırır bağıra bağıra...
ama sevmem ondan vazgeçemeyeceğim anlamına gelmez !
ben aşkı tek başıma yaşamasını da bilirim..
anlamıyorum, insanlar neden bu kadar maynum iştahlı ? neden tek kişiyle yetinmesini bilmezler !
ben hatanın en büyüğünü çok sevmekle yaptım..
ama kaybeden ben değilim !! |
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
wa$ be burdan bakınca güseL bi kıza benziosun nasıL yapmı$Lar sana.. $aka bir yana seven kaybeder.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
Jedi
Best of TurkiyeForum

|
Kızlar ilişkilerde genellikle partnerine çok bağlanırlar o ilişkiyi her şeyin üzerinde tutarlar.Ayrıldıklarındada kendilerini yıkıma uğramış hissederler,depresyona girerler.Ama bir süre geçtikten sonra bunu unuturlar kendilerini yeni bir ilişkinin heyecanına kaptırırlar. |
|
|
_________________ I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ShepneM
Best of TurkiyeForum

|
sevdiğini fazla belli etmemek lazım bence.. hiç belli etmemekte ii diil ama fazla abartınca sonuçları böle oluo sanırım.. kar$ındaki insan değerini bilmio elde var 1 gibi dü$ünüo  |
|
|
_________________ bazı $eyler var kayıtsz kalmaya gelmez,affetmez..
kaçtğın yerde hiç olmaz belki derdine yanan.
farkında olmak,üzülmek çözmeye yetmez her$eyi..
itiraz etmek,hesap sormak gerek bazen karanlğa.
hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen kaybedersin.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
shepnem tşk ederim çok iyi anlamışsın beni
kendimi kaptırdım ewt ama ben ilişkiyi yaşarken hiç bitmicekmişçesine, bittiğindede hiç başalamışçasına yaşarım.. beni aldatan biri için üzülecek değilim, kırgınlığım kendime bu aptal oyunun kurallarını bi türlü öğrenemedim..
ÜZGÜNÜM !!! |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Hiç üzülme, analitik birşey değil ki aşk. İyi ki yaşamışım de ve geç diğer tarafa. Hayat senden razıdır. Ya hiç yaşamasaydın???
 |
|
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
zamansız umutlar, yanlış düşlerdi..
üzgünüm..
bu aptal oyunun kurallarını öğrenemedim,
öğrenebileceğimide sanmıyorum  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
Kutcar
Quick Friend

|
Sevdiğinizle aranızı hiçbizaman "çok" iyi tutmayın, hep bi sürtüşme bi tatsılık bişey olsun. Hem daha fazla seversiniz hem daha fazla sevilirsiniz hem ilişkiniz daha renkli, güzel olur... İnsanın doğasında olan bişey bu bana çatmayın.. |
|
|
_________________ Bir umuttur yaşamak bil; seveceksin inadına, yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
cherry, haklısın.. ! |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
Aldatmak ya da aldatılmak bazı şeylerin tekdüzelikten kurtulması gerekirken daha da kronikleştiğini gösterir bana göre. Bu durumda insanlar farklılık ve yenilik arayışı içine girerler, bulduklarının kaybedeceklerinden daha iyi olduğunu düşünürler. Yanlışı görmek geç olursa acı verir, yanlıştan zamanında dönmek de en büyük kazançtır. Bence aldatılan değil, aldatan utanmalı. Bu yüzden de aldatıldığınız zaman acı çekmek yerine, kurtulduğunuz için sevinmelisiniz. Aksi halde, yalanlarla, yapmacık oyunlarla geçecek bir ilişki zaten bitmeye mahkumdur. En güzeli yolun başındayken her şeyin bitmesi ve iki kişinin kendi yollarına bildikleri gibi devam etmesidir. |
|
|
_________________ Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|