|
Aşk/Sevgi forumunda kahretsin !!! Aşığım konu başlığının kısa özeti; benim sende çekip alamadığım,
alıp gidemediğim,
kimseye diyemediğim,
nefes alan bir yanım var ya ;
ya al götür kalanını,
ya da tamamla eksik kalan yanını !! :cry:
|
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
amyyy
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (28826)

|
benim sende çekip alamadığım,
alıp gidemediğim,
kimseye diyemediğim,
nefes alan bir yanım var ya ;
ya al götür kalanını,
ya da tamamla eksik kalan yanını !!  |
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
ibryapici
Best of TurkiyeForum

|
birde bana derlerdi ask senin gözünden akıyo diye aynen bu arkadasında yazdıklarından akıyo yaw |
|
|
_________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
Kutcar
Quick Friend

|
Hadiii
Ya yeter bi foruma bu kadar aşk acısı çeken insan yapmayın ya : ))
Bize umut lazım gözünüzü seviyim ya : D |
|
|
_________________ Bir umuttur yaşamak bil; seveceksin inadına, yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
daha öncede yazmıştım aşk acısı çeken insanlar buraya yazmaya ihtiyaç duyuyor başkalarıyla bu acıyı paylaşmak için ki onlarıda anlayacak tek insan yine burada diğer aşk acısı çeken insanlardır, ben bunu birebir her zaman gerçek hayattada yaşıyorum aşkta mutluluğu yaşayan insanlar en yakın arkadaşınız dahi olsa sizi dinleyip vakitlerini harcamak istemezler onlarada hak veriyorum aşklarını doyasıya yaşmak onlarında hakkı ...
boşuna kendini yorma Kutcar daha önce senin misyonunu üstlenen çok olmasına rağmen zannedersem aşk forumunun kaderi bu, aslında aşkın kaderi bu belkide, aşk en iyi acılı gidiyor  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
Kutcar
Quick Friend

|
Zaten acısız olursa ben ona aşk demem ya...
Acı çekmeyenler de yazsa bşiler de teselli verseler bize ne bilim yaw : )) |
|
|
_________________ Bir umuttur yaşamak bil; seveceksin inadına, yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
off Allam offf aşk hem çok güzel, hem çok kötü
çalışamıyorum yaa sewgilimi düşünmekten  |
|
|
_________________ † Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
c|ost
Best of TurkiyeForum

|
kilahmet demiş ki:
daha öncede yazmıştım aşk acısı çeken insanlar buraya yazmaya ihtiyaç duyuyor başkalarıyla bu acıyı paylaşmak için ki onlarıda anlayacak tek insan yine burada diğer aşk acısı çeken insanlardır, ben bunu birebir her zaman gerçek hayattada yaşıyorum aşkta mutluluğu yaşayan insanlar en yakın arkadaşınız dahi olsa sizi dinleyip vakitlerini harcamak istemezler onlarada hak veriyorum aşklarını doyasıya yaşmak onlarında hakkı ...
boşuna kendini yorma Kutcar daha önce senin misyonunu üstlenen çok olmasına rağmen zannedersem aşk forumunun kaderi bu, aslında aşkın kaderi bu belkide, aşk en iyi acılı gidiyor 
Zaten bu yüzden Brezilya dizileri bu kadar rağbet görüyor !!! Acısız aşkın tadı tuzu olmaz ki. Aşk, içinde her şeyi barındırmalı. Buna acı da dahil. İşte o zaman aşk'ı yaşadım diyebiliyorsunuz. Onun dışında, her şey güzel, mükemmel gidiyorsa; yaşanılanları daha da mükemmel yapma çabası içine giriliyor. E tabi bu da ilişkilerde insanları oldukça zorluyor. İnişler çıkışlar olmasaydı, aşk forumu bu kadar iş yapmazdı  |
|
|
_________________ Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
CoLeRaa
Fast Friend

Uzaklaştırıldı

|
En güzel aşk zor olandır )))) |
|
|
_________________ Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
amyyy
Best of TurkiyeForum

|
colera acı çekmekten zevk alan bi yapın var anladığım kadarıyla ne dersin ? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
amy o seni seviyor mu ? |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|