Sizden Yönetime forumunda Biri hesabıma girmiş---mod.lütfen bakın. konu başlığının kısa özeti; Bir şahıs hesabıma girip benim açtığım konunun altına ben yazmış gibi gösterip saçma sapan şeyler yazmış ..lütfen bakınız.... (4.mesaj) bana ait değil...lütfen tespit edin o kişiyi..forumda böyleleri ...
Tema: Parthenos (27296)
Bir şahıs hesabıma girip benim açtığım konunun altına ben yazmış gibi gösterip saçma sapan şeyler yazmış ..lütfen bakınız.... (4.mesaj) bana ait değil...lütfen tespit edin o kişiyi..forumda böyleleri olmamalı.......LEVAN.
Tema: Parthenos (27296)
dilerim bu son olur ve başına bu ve buna benzer aksi , üzücü olaylar gelmez. Benim netin diğer kısımlarında özellikle msn üzerine çok kaybım oldu ama msn de gmaili mail içinde ücretli olan org uzantılı bir yeri kullanmaya başlayınca şükür ki atlattım.
tekrar geçmiş olsun
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz