|
|
|
phpBB forumunda Portal anasayfa son eklenen resimler YARDIM konu başlığının kısa özeti; Merhaba. PhpBB Plus 1.52 Kurdum hersey normal ve gayet guzel fakat portal anasayfada Son eklenen resimler bölümünde resimlerin bilgileri yani Resim adı - Resimi Ekleyen - Eklenme Tarihi v.s yazıyor fa...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
_SHERiF_
New Friend

Tema: Parthenos (30268)

|
Merhaba. PhpBB Plus 1.52 Kurdum hersey normal ve gayet guzel fakat portal anasayfada Son eklenen resimler bölümünde resimlerin bilgileri yani Resim adı - Resimi Ekleyen - Eklenme Tarihi v.s yazıyor fakat resmin önizlemesini göstermiyor acaba nerden düzenleyebilirim ? tpl dosyalarini kurcaladim biraz ama bulamadim yardiminiz icin simdiden tesekkurler...
 |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Albümü merak ettim  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
|
|
mertten
Misafir

|
heralde tango bilir bunu biz fazla anlamiyoz sherif. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
_SHERiF_
New Friend

|
ok bekleyelim o zaman tangoyu. beklerken de boş durmayayım ben karıştırmaya devam edeyim. |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (70)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
mertten
Misafir

|
Tango arkadasin sitesi normal bir site yalnız.benden soylemesi |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
_SHERiF_
New Friend

|
home.html ve portal_body.tpl dosyalari Portal.zip içerisinde. Teşekkür ederim TanGo..
mertten : site içeriği için yardım istemiyorum, PhpBB için yardım istiyorum ! |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
mertten
Misafir

|
imzanda bi ara adresi vardi o ara baktim sitene.icerigi hakkındada birsey demedim sanırım Fantastik bolumu guzeldi |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (70)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
_SHERiF_
New Friend

|
TanGo sana çok teşekkür ederim gayet güzel olmuş özellikle random olması çok güzel olmuş ellerine sağlık, çalışmalarında başarılar... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
      |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|