|
Sinema/Tiyatro forumunda Müjdat Gezen Tiyatrosu konu başlığının kısa özeti; http://img412.imageshack.us/img412/2379/hamlet140gd1.jpgOyun Adı: HAMLET
Yöneten: Müjdat Gezen
Müzik - Arp: Elif Gezen
Kostüm Realize: Aygül Kostüm Evi
Dekor - Kostüm: Leyla Gezen
Oyuncular: ...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
Nefertiti
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32148)

|
Oyun Adı: HAMLET
Yöneten: Müjdat Gezen
Müzik - Arp: Elif Gezen
Kostüm Realize: Aygül Kostüm Evi
Dekor - Kostüm: Leyla Gezen
Oyuncular: Bahadır Vatanoğlu, Can Bana, Engin Akpınar, Enis Arıkan, Ercan Demirel, Haldun Ergüvenç, Kemal Kuruçay, Kerem Bayar, Mustafa Canıvar, Serhat Behramoğlu, Sertan Erkaçan , Seyven Katırcıoğlu, Şebnem Bozoklu, Vural Buldu, Yavuz Şeker
Yer: Müjdat Gezen Tiyatrosu
Altıyol Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:46 Bahariye Kadıköy - İstanbul (216) 449 59 52
Her Çarşamba 20:30
Kaynak: Ticketturk - Müjdat Gezen Tiyatrosu |
|
Aklımın odaları senle doldu taştı ...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Nefertiti
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32148)

|
Oyun Adı: Tuhaf Bir Aile
Müjdat Gezen Tiyatrosu’nun yeni oyunu 'Tuhaf Bir Aile', alaturka ailelerde görücü usulü ile kız istemeyi komik bir dille anlatıyor. Kahvehanede geçen sahnenin kahve fincanları içinde sahnelenmesi gibi biçimsel özellikleri ile Türk tiyatrosuna yeni bir soluk katan oyunu sakın kaçırmayın.
Yazan ve Yöneten: Müjdat Gezen
Müzik: Meltem Taşkıran
Dekor ve Kostüm: Leyla Gezen
Koreografi: Hülya Aksular
Orkestra: Kemal Çokşen
Dansçılar: Yiğit Beşli, Orhan Üstündağ
Oyuncular: Begüm Doğan, Can Bana, Enis Arıkan, Ercan Bostancıoğlu, Erdoğan Tuncel, Evin Esen, Ferdi Merter, Gözde Altuner, Gül Saylavi, Kemal Kuruçay, Meltem Taşkıran, Okan Metin, Serhat Özcan, Ümit Yesin, Yavuz Şeker
Yer: Müjdat Gezen Tiyatrosu
Altıyol Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:46 Bahariye Kadıköy - İstanbul (216) 449 59 52
Şubat 2007 - Çeşitli saatlerde sahnelenmektedir.
Oyun saatleri ve rezervasyon için:Ticketturk - Müjdat Gezen Tiyatrosu |
|
|
Aklımın odaları senle doldu taştı ...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|