|
Sinema/Tiyatro forumunda Hokkabaz konu başlığının kısa özeti; Yönetmenliği Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz'ın yaptığı,senaryonusununda
Cem Yılmaz'a ait olduğu ‘Hokkabaz’ filminin çekimleri bitti..
20 Ekim’de gösterime girecek filmde başar...
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
TriniTy
Super Friend

Tema: Parthenos (32150)

|
Yönetmenliği Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz'ın yaptığı,senaryonusununda
Cem Yılmaz'a ait olduğu ‘Hokkabaz’ filminin çekimleri bitti..
20 Ekim’de gösterime girecek filmde başarısız bir sihirbaz olan İskender’in öyküsünü anlatılıyor.
Filmin en dikkat çeken sahnelerinden biri de efsanevi sihirbaz Harry Houdini’nin ünlü su altı numarası oldu. Elleri zincirlenip su dolu bir fanusa sokulan Yılmaz kurtulmaya çalışıyor. Ama mahareti zayıf olunca ortaya komik kareler çıkıyor. |
|
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
HEuehuh bekliyorum itinayla kesin gideceğim  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
taNGo
WebMaster

Tema: FI Subgrey (85)

|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Sponsor yeter  |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
tvde tanıtımını izledim.izlediğim kadarıyla güzel ve eğlenceli bir filme benziyor cem yılmazın işin içinde olması zaten insanların aklına bol bol gülmeyi getiriyor.umarım beklenenleri karşılar.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
unlegality
Quick Friend

|
Bugün Cem Yılmaz'ın son filmi Hokkabaz a gittim . Filmi yavan buldum, verdiğim paraya acıdım .
İşin aslı Cem yılmaz ın filmleri bana çok yavan geliyor ,öncekilerde olan gülme ögesi yine durumu kurtarıyordu - insan hiç değilse biraz gülerek diğer şeyleri görmezden geliyordu , ama üstüne üstlük bu filmde filmlerine insanları çeken yeteneği olan güldürme ustalığını kullanmıyor .
Kısacası bu filmi izleyen biri olarak TAVSİYE ETMİYORUM |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum

|
açıkcası cem yılmazdan çok mazhar alansonun performansını çok beğendim:) sadece yaşlı bir teyzemi hipnoz yapıodu orda teysem ölüodu tabi bunun öncesinde yaşanan olaylar çok güldürmüştü beni.. fena değildi ya vakit geçirmek isteyenler için güzel.. |
|
|
_________________ *Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar..
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
tush
Best of TurkiyeForum

|
Bende bugün son anda ''Sınav'' filmine girdim.Gayet güzel bir film.ÖSS ile ilgili kayda değer mesajlar var.Ama Vandame oynaması bir şeyi değiştirmemiş  |
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Bizde hokkabaza gitçektik yer kalmamış sınava gittik çok güzel bir film bütün liseli gençlik izlemeli mutlaka içim karardı öyle çıktım yani  |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
dJ4
Co-Admin

|
Hokkabaz da Sınav da gayet güzel yapımlar. Hokkabaz tahmin ettiğim gibi herşey çok güzel olacak 2 tadında Sınav derseniz Amerikan filmlerini aratmayan kalitede  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
|
Sayfa 1, 2, 3 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|