|
|
|
Nefret Ediyorum forumunda Nefret Ediyorum Hem de bi sürü şeyden konu başlığının kısa özeti; Nefret ediyorum;
İğrenç amerikan sitcomlarından!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iğrenç amerikan sitcomlarının Türkiye deki taklitlerinden!!!!!!!!!!!!!!
arabesk yapıorum diye anıranlardan!!!!!!!!!!!!!!
Arabasınd...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
KHANk
Slow Friend

Tema: Parthenos (27533)

|
Nefret ediyorum;
İğrenç amerikan sitcomlarından!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iğrenç amerikan sitcomlarının Türkiye deki taklitlerinden!!!!!!!!!!!!!!
arabesk yapıorum diye anıranlardan!!!!!!!!!!!!!!
Arabasında son ses çakkıdı çakkıdı açık,kafadan camı çıkarıp gezenlerden!!!!!!!!!!!!!!
Yanına 3 kişi alıp Polat Alemdar ım diye gezinenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''yaa msn de biriyle tanıştım çok bombaa''diyenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sürekli insanları ikilemlerde bırakanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''starbucks ta buluşalım mı ya da mac te''diye aklınca tiki tiki olanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!
Metallica dan iki şarkı dinleyip heavy metalci olanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Death in grup diil de bir marka olduğunu zannedip tişörtlerini giyenlerden!!!!!!!!!!!!!!!
Aybeni hatta İsmail YK yı dinleyip rapci olanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ceylan dinleyip gülmeyenlerden!!!!!!!!!!!!hatta ağlayanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milletin karısına kızına bakıp laf atanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu ülke için hiç birşey yapmayanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hİtler in kitabını okuyupta Neo Nazi olanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben devrimciyim komünistim diyip converse giyenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sakızı şişirip patlatanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızların küfür etmesinden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya bilmem ki düşüniiim diyenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İç çamaşırı değiştirirmiş gibi sewgili değiştirenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tiki tiki lerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KolPacino lardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KılPacinolardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çakallardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atarlılardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAİNLERDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ve daha sayamadığım tüm çarpıklıklardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMa en önemlisi!
Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Türklüğünden utananlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dini sömürenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milletimi sömürenlerden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ATAM dan nefret edenlerden,ona dil uzatanlardan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MANKURTLARDAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEFRET EDİYORUM HEM DE ÇOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ComiC
Best of TurkiyeForum

|
Bende sana katılıyorum. |
|
|
_________________ Madde 2. Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
melek_tha
New Friend

|
Bişileri bilmemekten ve bunun acısını çekmekten nefret ediyorum |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|