Cep Telefonu Dünyası forumunda yurtdışından hediye gelen telefonumu kullanamıyorum!.yardım! konu başlığının kısa özeti; yurtdışından hediye gelen telefonumu kullanamıyorum,samsung,pasaporta da işlenmemiş...ne yapabilirim?....[/b]
benımkısıde yurt dışından ama kılıt kırıldı ve kaçak durumuna gırdı ...ama bır ara kaçak telefonlar ucret odedi ve yasal olarak kayıtları yapıldı bende oyle yaptım ....sen bence bır telefoncuya git ....
Tema: Parthenos (30218)
Soğuk suyun var mı?
Sadece eminönünde yapan bir yer varmış öyle vakalar olduğu için Türk polisi yakalamış kayınbiraderimin başına geldi ondan biliyorum.. Soğuk suyun yoksa dolaba su istifle sen aklına geldikçe iç..
_________________ Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz