PC Yardım forumunda winamp ile download konu başlığının kısa özeti; bir video yada başka bişey download ederken winampta açılmak üzere kaydediliyor ve winampta açılıyor.ben media player ile beraber açmak istiyorum . bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
Tema: princess (198)
bir video yada başka bişey download ederken winampta açılmak üzere kaydediliyor ve winampta açılıyor.ben media player ile beraber açmak istiyorum . bilen birisi yardımcı olursa sevinirim
Tema: Parthenos (28697)
ya normal olan o zaten
sen dosyanın üstüne sağ tıklaycan birlikte aç diyecen listeden uygun programı seç diyeceksin ordan media player ı seç aç de açar
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz