Ne GiT diyeceğim sana,nede KaL!BeNiM aşkımın benim için atacak bir yüreğe ihtiyacı VaR,ya aç yüreğini büyüsün aşk içinde,yada bulaşma aşka hiçbir ZaMaN....
Uzaklaştırıldı Kayıt: 22 Ocak 2006
Tema: FI Subsilver Shadow (691)
çok kapris yapıomuşum farkında diilim ama yapıosam bundan nefret ediyorum bi de bana en ufak ters söz söyleyeni üzerine çok giderim alttan alıncaya kadar da dvm ettiririm bunu da sevmiorum ama yapıorum
_________________ Deryaya Yol Bulmaya Kudretin Varken Neden Çiğ Tanesi Peşindesin?
Tema: Parthenos (22404)
arkadaşlar yok mu gerçekten kötü bir tarafından nefret eden ikiyüzlüyüm bu huyumdan nefret ediyorum, kısakancım, haset ediyorum, kompleksliyim bu huyumdan nefret ediyorum diye babalar gibi çıkıp söyleyecek. çok ta kötü olmayan şeyleri söylemiş herkes.
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz