Atatürk Köşesi forumunda Alman Limon Von Sanders dedi ki konu başlığının kısa özeti; 1. Dünya savaşının gözde generallerinden Alman Limon Von Sanders dedi ki:
"sizi Anafartalar'daki komutanlığınızdan beri tanıyorum eksalans. Sizdeki eşsiz meziyetleri ilk anlayan komutan o...
Tema: Parthenos (28767)
1. Dünya savaşının gözde generallerinden Alman Limon Von Sanders dedi ki:
"sizi Anafartalar'daki komutanlığınızdan beri tanıyorum eksalans. Sizdeki eşsiz meziyetleri ilk anlayan komutan olmakla iftihar ediyorum. çoğunlukla kavga ettik, fakat dost olarak ayrılıyoruz. memleketimiz için çok acı olan bu saatte en büyük tesellim, komutayı sizin gibi yetenekli bir ele devretmemdir."
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz