|
Aşk/Sevgi forumunda Benim mektubum... konu başlığının kısa özeti; Bir mektup var elimde. Bir aşk mektubu. Gökyüzünde yazılmış, sıcağı sıcağına bana gelen ve hala sıcacık olan bir aşk mektubu. Mektubu bana kendisi vermişti. Gelen yolcu kapısının önünde “gelsene...
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Sayfa 1, 2 Sonraki
|
| Yazar |
Mesaj |
Alamut
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (30209)

|
Bir mektup var elimde. Bir aşk mektubu. Gökyüzünde yazılmış, sıcağı sıcağına bana gelen ve hala sıcacık olan bir aşk mektubu. Mektubu bana kendisi vermişti. Gelen yolcu kapısının önünde “gelsene sen şöyle bir” dedikten sonra tenha bir köşede saklanarak ve hasretle öpüşmemizin anısı. Bir aşk mektubu. Bir kalbin beni hissederek yazdığı, bana yazdığı, beni yazdığı satırlar. Aşkın o en yalın diliyle Tanrıya yakaran bir duacı gibi sesleniyor. Aşkını aşkına anlatıyor. Bir aşk mektubum var ölümüne sakladığım, aşkım gibi. Ne çok okudum, ne çok anladım, ne çok hayallere daldım o satırlar arasında. Uzaklara çakmak çakmak dikip gözümü ne çok ağladım. İmkansız olduğu kadar gerçek bir aşk ve mektubuna sahibim. Mutluyum… |
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
biz imkansız aşklar için yaratılmışız galiba  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
sarı gelin
Angel

|
şu an gökyüzündeyim,güneş parlıyor.....uçağım alçaldı her yan bulutlu ve karanlık..oysa yukardaykende ayaklarım yere değiyordu..peki ozaman hangisi gerçek olan..güneşmi???bulutlarmı?????
hangisi gerçek???umutmu??umutsuzlukmu??? |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
acaba acı çekerken mi mutluyuz gerçekten yoksa, neşe midir asıl hüzün veren insana ..... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
yer yer ikiside etkili ama ikiside birbirini tamamlıyor ve olmazsa olmazlardan ... en iyisi geceyi beklemek onu düşünmek için, gecenin onu düşündürmesi için ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
gece daha bi güzel olur onu düşünmek ama daha sıkar insanı daraldığını hissedersin ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
sarı gelin
Angel

|
gecelerdir yari alıp sinene basan,kimse görmeden bilmeden..gecedir isyan dolu çığlıklardır gecenin örttüğü..gecedir yari sana getiren,seni senden götüren..gecedir üşüten seni umut dolu yalnızlığında..gecedir yari sana getiren,seni senden götüren.. |
|
|
_________________ tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
Alamut
Best of TurkiyeForum

|
Dişlerimi sıkarak uzandığım ranzamda bir ses böler gecemi. İçimden çıkıp uzaklara seslenen. Geceler, ömrümüzün en gizli yarısı.... |
|
|
_________________ Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
|
|
| Oylanmadı
|
       |
 |
|
|
dJ4
Co-Admin

|
akşamlar akşamlar gelmeyin üstüme
güneş doğsun artık vurgunum ölesiye
yalanmıydı gönül sözüm bu kadar kolay mıydı
karşımda duran deli divane yüzün
karşımda duran devasız gönlüm ... |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
sarı gelin
Angel

|
ve artık güneş zamanıdır ))çekin ipini güneşin ya.....ışıldasın aydınlığında bütünduygularınız..gecenin kara ve karamsar düçşmanlığına teslim etmeyin kendinizi ve duygularınızı..yarin yüzü aydınlık değilmi???? |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
|
Sayfa 1, 2 Sonraki
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|