|
|
|
Komikler » Fıkralar forumunda 5 sterlin konu başlığının kısa özeti; 2.Dünya savaşı esnasında İngiltere Başbakanı Churchill konuşma yapmak üzere bir taksiye binerek radyoya gitmektedir. Radyo'ya gelince taksiyi durduran Churchill ,
- Beni 20-30 dakika bekle tekrar d...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
ushuaia
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (30331)

|
2.Dünya savaşı esnasında İngiltere Başbakanı Churchill konuşma yapmak üzere bir taksiye binerek radyoya gitmektedir. Radyo'ya gelince taksiyi durduran Churchill ,
- Beni 20-30 dakika bekle tekrar döneceğim.
Taksici :
- Maalesef efendim. Ben Başbakanı dinlemek üzere eve gideceğim.
Taksicinin bu duyarlılığından dolayı memnun olan Churchill taksiciye 5 sterlin bahşiş verir. Karanlıkta Churchill'i tanımayan Taksi şoförü,
- Başlarım Churchill' e, emrinizdeyim efendim. |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
e_mosh_e
New Friend

|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
mythical_girl
Lover of TurkiyeForum

|
 |
|
|
_________________ Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de aynı şekilde seveceğinin garantisi değildir. Sevgiye karşılık beklemeyin; sadece sevginin karşınızdakinin kalbinde büyümesini bekleyin; fakat olmazsa da, sizin kalbinizde büyüdüğüne emin olun!!!
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|