|
Aşk/Sevgi forumunda İlk Ve Son Mektup konu başlığının kısa özeti; Merhaba Sevgili,
Bu sana yazacağım ilk ve son mektup. Ne öncesi nede sonrası olacak… Beyaz bir sayfada anlatmaya çalışacağım yüreğimden geçenleri ve daha sonra bir kitabın sayfaları arasında ...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
MySTeRy
Best of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (30268)
Nerden: İsTaNBuL BaKıRKöY RuH Ve SiNiR HaSTaLıKLaRı HaSTaNeSi 202 NuMaRaLı ODa :)

|
Merhaba Sevgili,
Bu sana yazacağım ilk ve son mektup. Ne öncesi nede sonrası olacak… Beyaz bir sayfada anlatmaya çalışacağım yüreğimden geçenleri ve daha sonra bir kitabın sayfaları arasında yıllanmaya bırakacağım içimde büyüttüğüm seni…
Derler ki!... Alınyazımıza karşı koyamayız. Ne yazıldıysa onu yaşamak zorundayız.
Soğuk bir şubat akşamı bizim yazımızın başlangıcıydı… Usulca giriverdin, sakin ve sessiz dünyama… Yeni bir başlangıç, yeni bir umut oldun senelerdir yalnız kalmış ruhuma.
O soğuk kış gününde yaşantıma serpmeye çalıştığın sevgi kırıntılarını, avuçlarımda toplayıp, yüreğime yerleştirmek istedim. İzin vermedin… Sadece bekle dedin, bekledim… Ama sevgili sen ne istediğini hiçbir zaman bilemedin.
Allah’ın biz kullarına bahşettiği en büyük özellik en yüce yetenek… Konuşmak dururken, biz beklemeyi tercih ettik, yarınları bekledik, ama aşkta yarın yoktur sevgili, biz bunu bilemedik.
Şimdi soruyorum sana, sen aşk nedir bilirmisin? Yasaklar, kısıtlamalar olmadan, yüreğini zamana esir etmeden, içinden geldiği gibi, çıkarsızca, umarsızca bir insanı sevebilirmisin? ...
Gecenin bir vakti, yüzüne vuran ay ışığının gölgesinde, ulaşılmazlar içinde sevdiğin bir insana ulaşabilmeyi hayal edebilir mi sin?
Kan ter içinde, sevdiğinin adını sayıklayarak uyanabilir misin? Durmak bilmeyen zaman içinde, geçmek bilmeyen saat tik taklarına umudunu bağlayabilirmisin?
Peki ya! onun yokluğu yumruk misali boğazına çökmüşken, yorganını gözyaşlarına kalkan yapıp, sesini kimseler duymasın diye, için için döktüğün her bir damlayı yüreğine akıtabilir misin?
Derler ki;
Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Ama kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir.
Gidene ağlamaz kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır.
İşte sevgili, sayende ben bunların hepini yaşadım… Şimdi ise gidişine değil yüreğimde açtığın ince yaraya ağlıyorum.
Sen... Aniden çıkıp gelen... İzinsizce yaşamıma girip, ümitler vaat eden, sorumsuzca umarsızca yüreğime sevgi tohumları serpen, sonra yeşermesine izin vermeden, acımasızca, onursuzca, hoyratça çiğneyip yok eden...
Bir zamanlar avuçlarımda ısıtmak istediğim zalim yüreğini artık serbest bırakıyorum. İnan bana artık bende seni istemiyorum...
Söyle...! Şimdi mutlu musun?
İstediğin bir değil bin çiçekse...
Artık özgürsün...
Yolun açık olsun.... |
|
_________________ Ben Bir Kısrak Gibi GeLmişim Dünyaya ŞahLanıp Gitmek İçimde Var! HOŞÇAKAL!!!
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
IcEman
Misafir

|
Bir cevap vermeni en azından hakettiğime inanıyorum, sen benim bu niyetimi ve yüreğimi hak edici davranmasan da!!
Ne beni, ne de sana bu denli sadık yüreğimi hiç haketmediğini bilmek sadece acı veriyor bugün bana. Sana seni sevdiğimi diyememek artık anlamsız boşluklarda sürüklenmenin verdiği keyifsizliği kat be kat artırmakla, değer yitirişime sebebiyet veriyor.
Zamanın dolduğu bu anımda anılarımı gözden geçirmek, onları taze tutabilmek için bile savaş vermiyorum kendimle. İçimde sen güzel bir aşksın ama bana kalan bir aşk olmadığından, canım sıkkın oluyor. Kısa bir an hayatımda varoluşunda verdiğin ya da aslında gösterdiğin değer demeliyim, çünkü; artık değer vermediğini, sadece öyle göstermek istediğini ne yazık ki anlamış bulunmaktayım.
Korkak sevdiğim, duygularının peşinden gidemeyen ama beni cesaretsizlikle suçlayan sevdiğim, ne oldu, hadi biraz daha cesur olmalı haykırmalıyız dediğin sözcüklerine, kim kilitledi, neden çekildin, neden kaçtın demek ağır mı gelir sana sence?
Hayır en doğrusu bu olsa gerek, çünkü ben ortadayım varım ama sen hala yoksun bir kapak altında saklanmaya ve oradan çıkmadan kaçmaya devam eden bir değerdesin, ama ne yazık ki şu kalbimde atan heyecanımsın yine de benim, damarlarımda akan bu kızılca kıyamet sadece senin için var. İçimdeki derinlerin senin için ne kıymeti var ki, bana battıkları sürece yeterince ağırlık ve acı hissettirirken! seni oturduğun yerden güldürebiliyor ya da eğlendirebiliyorumdur
İnşallah.!
Sen hayallerimdesin dediğin beni yaşatmaya devam et, çünkü gerçeğini istesen de sana akamayacak kadar yorgun ve incinmiş. Öyle ki heyecanı onu kaynatsa da bu değersiz verdiğin görüntü en çok yıkan oldu, en çok yıpratan oldu.
İçim hasretle dolu, yüreğim düğümle kapalı. Sana kapattım yollarımı, verdim geçiş hakkını sadece içime, her yol kalbime çıkarken, sen her damlada vurmaktasın aklıma, her daim ayakta tutmaktasın biraz kin ve biraz ılık duygularla ama tam nedenini çözemediğim derin bir aşkla.
alıntı |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
|
|
Khes
Best of TurkiyeForum

|
güzel yüreğinize sağlık |
|
|
_________________ Yurtta Sulh Cihanda Sulh
Düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm;
Bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm!
O güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm
Unutma umuda kurşun işlemez gülüm
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
alaTurka
Slow Friend

|
Mystery izninle bende bi kac satir yazmak istiorum....
bugün efkarliyim....
Merhaba Sevgilim,
sana yazdigim ilk ve son mektup bu.. ve hatta sen bilmeyeceksin okumayacaksin bile...
Seni sevmek güzeldi Sevgilim, ve su an kalbim hüznün, ayrilik acisinin gölgesinde bile sevginle dolu dolu...
Hic bilmezdim ben böyle sevebilecegimi, hic bilmezdim özgürce baglanabilecegimi...
Ama seni böylesine dolu dizgin severken, noldu nerde yanlis bilemiorum...
Sende kendimi bulmustum oysa.... Attigim her adimda sen, hayallerimde, düsüncelerimde sen, her yer sendin...
Hic beklemedigim bir anda hic aramadigim bir yerde cikiverdin karsima, ve beni benden aldin kelimelerinle....
Kabugumu kirdin ve yüregimin en derinliklerine dokundun...
Ama ben yapamadim Sevgilim, yaralarimi saramadim, sana güvenemedim...
Asil senden diil kendimden uzaklasmak istedim....
Seni daha fazla üzen ve inciten benligimden kacmak istedim...
Evet sende haklisin daha fazla yapabilecegin bisey yoktu, ama bende asamadim iste kendimi....
Sevebilecegin bebegin olamadim...
Ama unutmaki sevgilim ben sende aski, ben sende sevmeyi ögrendim ve bu armagani ömrüm boyunca saklicam ve baska hic kimseyle paylasmicam bundan böle...
Benim icin Ask sensin, ve baskasini da yerine koyamam artik, bunu bil Askim!
Belki hüznüm ve ayrilikacisi zamanla gececek... ama her zaman hayatimda bir eksiklik olacak... cünkü yüregim senin....
Mutlu ol Sevgilim olur mu!
Seni seviyorum! |
|
|
_________________ Hayatta her zaman online olmak gerek .....
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
MySTeRy
Best of TurkiyeForum

Nerden: İsTaNBuL BaKıRKöY RuH Ve SiNiR HaSTaLıKLaRı HaSTaNeSi 202 NuMaRaLı ODa :)

|
Sizlerinde yüreklerine sağlık arkadaşlar  |
|
|
_________________ Ben Bir Kısrak Gibi GeLmişim Dünyaya ŞahLanıp Gitmek İçimde Var! HOŞÇAKAL!!!
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|