|
|
|
Edebiyat/Felsefe/Şiirler forumunda Hayatımızda İz Bırakan Yazılar... konu başlığının kısa özeti; http://img76.imageshack.us/img76/784/3317ul.gif
Ben bu bölümde yaşantımda iz bırakan şiirleri, hikayeleri, makaleleri, sözleri kısacası her tür yazılara yer vermek ve bunları sizinle paylaşmak isti...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
serkankukrer
Slow Friend

Tema: Parthenos (30269)

|
Ben bu bölümde yaşantımda iz bırakan şiirleri, hikayeleri, makaleleri, sözleri kısacası her tür yazılara yer vermek ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum.Örneğin bazı şiirler en sıkıntılı olduğum anlarda aklıma gelir.O an içinde bulunduğum durumu bu şiilerden daha iyi anlatacak bir ifade tarzı bulamam.
Bu bölümde sizde, sizin hayatınızda iz bırakan, sizin için değerli olduğunu düşündüğünüz yazıları paylaşırsanız güzel bir çalışma çıkaracağımızı düşünüyorum.
Çünkü güzel şeyler paylaşıldıkça çoğaldığı gibi acılarda paylaşıldıkça azalır.
Sevgiyle Kalın... |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
serkankukrer
Slow Friend

Tema: Parthenos (30269)

|
HASRET
Yüz yıl oldu yüzünü görmeyeli,
belini sarmayalı,
gözünün içinde durmayalı,
aklının aydınlığına sorular sormayalı,
dokunmayalı sıcaklığına karnının.
Yüz yıldır bekliyor beni
bir şehirde bir kadın.
Aynı daldaydık, aynı daldaydık.
Aynı daldan düşüp ayrıldık.
Aramızda yüz yıllık zaman,
yol yüz yıllık.
Yüz yıldır alacakaranlıkta
Nazım Hikmet |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
|
|
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|
|