|
Komikler forumunda Günlüklerden seçmeler konu başlığının kısa özeti; Sevgili günlük,
Herkes, herşey altüst oldu, güvenebildiğim dostlarımdan sadece Brutus kaldı. (Sezar)
Sevgili günlük,
Bizim imparator iyice sapıttı. "Ülkenin etrafina duvar örün!" diy...
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
|
| Yazar |
Mesaj |
mythical_girl
Lover of TurkiyeForum

Tema: Parthenos (32222)

|
Sevgili günlük,
Herkes, herşey altüst oldu, güvenebildiğim dostlarımdan sadece Brutus kaldı. (Sezar)
Sevgili günlük,
Bizim imparator iyice sapıttı. "Ülkenin etrafina duvar örün!" diye tutturdu. Yok ebenin damı! Bu adam ya ülke sınırlarını bilmiyor ya da bizimle dalga geçiyor! (MÖ 200, Çinli bir mimar)
Sevgili günlük,
İçimden bir ses aya gidilecek, Roma bölünecek falan diyor. Hatta ikiz kuleler yıkılacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne olduğunu bile bilmiyorum.
Hayırlısı olsun... (1550, Nostradamus)
Sevgili günlük,
Senden baska derdimi anlatabileceğim kimse yok! Alt tarafı bir elma ya! Bir elma kadar değerim yokmuş. (Adem)
Sevgili günlük,
Aramızda kalsın ama, bizim stajyer Monica var ya, taş gibi şerefsizim! Şeytan diyor, at şunu oval ofise, kim nereden duyacak ki! (2000, Bill Clinton) |
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Bigboss
Lover of TurkiyeForum

|
|
| Oylanmadı
|
     |
 |
Ninni
Misafir

|
Alıntı:
Sevgili günlük,
Senden baska derdimi anlatabileceğim kimse yok! Alt tarafı bir elma ya! Bir elma kadar değerim yokmuş. (Adem)
bu güzelll  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
|
 |
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum

Uzaklaştırıldı

|
sağolasın  |
|
|
|
|
|
| Oylanmadı
|
        |
 |
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum

|
Sonuncu çok güzelmiş ya  |
|
|
_________________ Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
Nefertiti
Best of TurkiyeForum

|
Alıntı:
Sevgili günlük,
Bizim imparator iyice sapıttı. "Ülkenin etrafina duvar örün!" diye tutturdu. Yok ebenin damı! Bu adam ya ülke sınırlarını bilmiyor ya da bizimle dalga geçiyor! (MÖ 200, Çinli bir mimar)
Sevgili günlük,
İçimden bir ses aya gidilecek, Roma bölünecek falan diyor. Hatta ikiz kuleler yıkılacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne olduğunu bile bilmiyorum.
Hayırlısı olsun... (1550, Nostradamus)
eheh çok güzeller sağolasın...özellikle de bu ikisi.. |
|
|
Aklımın odaları senle doldu taştı ...
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
ushuaia
Best of TurkiyeForum

|
Sevgili günlük,
sevdim, çok güzel... |
|
|
_________________ Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.
Nietzsche
|
|
| Oylanmadı
|
    |
 |
|
|
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz
|
|