Nefret Ediyorum forumunda football manager konu başlığının kısa özeti; sevgilimin okulun kapanmasına2 gün kala bida görüşemiceğimizi bile bile günde 14saat fm(football manager)oynmasındn sorada isteyerek yapmadım,ne var bunda gibi salak cvplar vermesinden tiksiniyorummm ...
sevgilimin okulun kapanmasına2 gün kala bida görüşemiceğimizi bile bile günde 14saat fm(football manager)oynmasındn sorada isteyerek yapmadım,ne var bunda gibi salak cvplar vermesinden tiksiniyorummm
Tema: Parthenos (30056)
walla football managerin bende hastasıyım ama 7 saat oynadıktan sonra elektriklerin kesilip 7 saatimin bosa gittigini gorunce kafamı duvarlara vurmaktan nefret ediyorum elektrik sebekesinin bu servisinden nefret ediyorum
ya fm olarak sınırlandıramam ama ben de bi bilgisayar manyağıyım hele de hareketli ve maceralı bi oyun bulmıyım hemen başına oturur ve birileri beni uyarana kadar kalkmam hoş gerçi uyarsalarda onlarca defada anca algılayabiliom...
ama kız arkadaşımı ööle ekçeemi hiç sanmıom sadece biras bekletirim
Tema: Parthenos (30056)
ya germond seni tanımasam walla inanicam bi insan bu kadarmı atar be ehe eeh saka sadece bi bayanı bekletmek cok ayıptır sahsen karsılıgı sıkı bi tokat olabilir
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz