PC Yardım forumunda explorer açılmıyor konu başlığının kısa özeti; arkadaşlar format çektim daha sonra güncellemeleri yaptım explorer 7 yüklenince explorer sayfayı açmıyor internet var msn acık mozilla nete giriyor ama explorer sayfayı açmıyor yani pencerebile acmıy...
Tema: Parthenos (32173)
arkadaşlar format çektim daha sonra güncellemeleri yaptım explorer 7 yüklenince explorer sayfayı açmıyor internet var msn acık mozilla nete giriyor ama explorer sayfayı açmıyor yani pencerebile acmıyor. i e 7 yi tekrar inidirirp yükledim işe yaramıyor yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
_________________ Ne ararsın tanrı ile aramda!
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
başı açığa niye türban sorarsın?
İkimiz de gelsek kildan köprüye,
ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Bu başlığı gezen kullanıcılar:0 Kayıtlı, 0 Gizli, 0 Misafir ve 0 Bot Kayıtlı Kullanıcılar: Yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz Bu forumda eklenti önizlemelerini/linklerini görebilirsiniz